Πέμπτη, 28 Μαρ.
19oC Αθήνα

ΟΑΕΔ: Διευκρινίσεις για το πρόγραμμα απασχόλησης µακροχρόνια ανέργων

ΟΑΕΔ: Διευκρινίσεις για το πρόγραμμα απασχόλησης µακροχρόνια ανέργων

Η ανακοίνωση του ΟΑΕΔ σχετικά με το πρόγραμμα απασχόλησης µακροχρόνια ανέργων στο δηµόσιο τοµέα της υγείας. Ποιοι έχουν πάρει τα λεφτά και ποιοι όχι.

Ο ΟΑΕΔ διευκρινίζει σε ποιους ωφελούμενους έχει καταβληθεί κανονικά η μισθοδοσία, σε ποιος όχι και γιατί. Δείτε όσα πρέπει να γνωρίζετε:

Αναφορικά µε την υλοποίηση του «Ειδικού Προγράµµατος απασχόλησης µακροχρόνια ανέργων στο δηµόσιο τοµέα της υγείας», ο ΟΑΕΔ διευκρινίζει τα εξής :

• Στο σύνολο των 3.158 ωφελούµενων που τοποθετήθηκαν στους Φορείς Υποδοχείς του προγράµµατος στους 2.783 έχει καταβληθεί κανονικά η µισθοδοσία.

Διαβάστε εδώ όλες τις ειδήσεις για τον ΟΑΕΔ.

• Στους 330 ωφελούµενους που απασχολούνται στα νοσοκοµεία Γ.Ν ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ, Γ.Ν ΛΑΪΚΟ, Γ.Ν ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ ΕΛΕΝΑΣ, Γ.Ν ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΕΙΟ Ν. ΙΩΝΙΑΣ, ΑΝ∆ΡΕΑΣ ΣΥΓΓΡΟΣ, Γ.Ν ΣΩΤΗΡΙΑ, Γ.Ν ΖΑΚΥΝΘΟΥ, Γ.Ν ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ, Γ.Ν ΣΙΣΜΑΝΟΓΛΕΙΟ, Γ.Ν ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΑΤ, ΓΝ ΑΡΓΟΛΙ∆ΑΣ ΝΜ ΝΑΥΠΛΙΟΥ, δεν έχει καταβληθεί η µισθοδοσία Απριλίου, καθώς οι αρµόδιες υπηρεσίες του ΟΑΕΔ παρέλαβαν τις µηνιαίες καταστάσεις µετά τις 23/05/2017.

• Στους 45 ωφελούµενους της 4ης ΥΠΕ ΜΑΚΕ∆ΟΝΙΑΣ & ΘΡΑΚΗΣ δεν έχει καταβληθεί µισθοδοσία, καθώς οι αρµόδιοι φορείς δεν έχουν αποστείλει καµία µηνιαία κατάσταση, όπως περιγράφεται στη ∆ηµόσια Πρόσκληση.

Σηµειώνεται ότι στα προγράµµατα που έχουν κοινωφελή χαρακτήρα ο ΟΑΕΔ καταβάλλει εγκαίρως τις αποδοχές των ωφελουµένων µε βάση την κατάσταση που είναι υποχρεωµένοι να στέλνουν σε µηναία βάση οι Φορείς Υποδοχής, διαδικασία που περιγράφεται σαφώς στη Δηµόσια Πρόσκληση.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε