Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα

ΟΑΕΔ Πρόγραμμα Κοινωφελούς Χαρακτήρα Β’ Κύκλος: 1.639 θέσεις πλήρους απασχόλησης

ΟΑΕΔ Πρόγραμμα Κοινωφελούς Χαρακτήρα Β’ Κύκλος: 1.639 θέσεις πλήρους απασχόλησης

Ξεκινά αύριο, Παρασκευή, η διαδικασία υποβολής αιτήσεων για το πρόγραμμα Κοινωφελούς Χαρακτήρα του ΟΑΕΔ. Δείτε το δελτίο τύπου.

Στη δηµιουργία 1.639 θέσεων πλήρους απασχόλησης µέσω της πρόσληψης προσωπικού σε Δήµους και Υπηρεσίες Α’ υποδοχής, ασύλου και διαχείρισης προσφυγικών ροών – Β΄ ΚΥΚΛΟΣ για χρονικό διάστηµα οκτώ µηνών, αφορά η Δηµόσια Πρόσκληση Ν. 9 /2017 προγραµµάτων Κοινωφελούς Χαρακτήρα που δηµοσιεύεται σήµερα.

Τo Πρόγραµµα «Κοινωφελούς Χαρακτήρα σε ∆ήµους και σε Υπηρεσίες Α΄ Υποδοχής, Ασύλου και ∆ιαχείρισης προσφυγικών ροών » συγχρηµατοδοτείται από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταµείο).

Η διαδικασία υποβολής των αιτήσεων από τους ενδιαφερόµενους εγγεγραµµένους στο µητρώο του ΟΑΕΔ ανέργους, ηλικίας 18 ετών και άνω, ξεκινά αύριο, Παρασκευή 28/7/2017 και ώρα 10η πρωινή και λήγει την Tρίτη 8/8/2017 και ώρα 12η µεσηµβρινή.

Η υποβολή των αιτήσεων γίνεται µε απλό τρόπο – αποκλειστικά µέσω του διαδικτύου – στην ιστοσελίδα του ΟΑΕΔ (www.oaed.gr), χρησιµοποιώντας το σχετικό πεδίο υποβολής ηλεκτρονικής αίτησης. Σύµφωνα µε το περιεχόµενο της µε αριθµό 9/2017 ∆ηµόσιας Πρόσκλησης, δικαίωµα υποβολής ηλεκτρονικών αιτήσεων, διαδικτυακά, στα προγράµµατα Κοινωφελούς Χαρακτήρα έχουν µόνο οι εγγεγραµµένοι άνεργοι στα µητρώα ανέργων του ΟΑΕΔ που ανήκουν σε –τουλάχιστον- µία από τις παρακάτω κατηγορίες:

  • Εγγεγραµµένοι στα µητρώα ανέργων του ΟΑΕΔ άνεργοι, µέλη οικογενειών στις οποίες δεν εργάζεται κανείς και οι σύζυγοι αυτών είναι εγγεγραµµένοι στο µητρώο ανέργων του ΟΑΕΔ.
  • Εγγεγραµµένοι στα µητρώα ανέργων του ΟΑΕΔ άνεργοι, µέλη µονογονεϊκών οικογενειών στις οποίες δεν εργάζεται κανείς.
  • Εγγεγραµµένοι στα µητρώα ανέργων του ΟΑΕΔ ως µακροχρόνια άνεργοι.
  • Άνεργοι πτυχιούχοι ΑΕΙ Πανεπιστηµιακού και Τεχνολογικού τοµέα, εγγεγραµµένοι στα µητρώα ανέργων πτυχιούχων του ΟΑΕΔ, για την κάλυψη θέσεων µε βάση τα τυπικά προσόντα τους όπως αυτά αναλύονται στο Παράρτηµα II της ∆ηµόσιας Πρόσκλησης.
  • Εγγεγραµµένοι στα µητρώα του ΟΑΕΔ, άνεργοι άνω των 29 ετών.
  • Εγγεγραµµένοι στα µητρώα ανέργων ΑµεΑ του ΟΑΕΔ.
  • Εγγεγραµµένοι άνεργοι στα µητρώα ανέργων του ΟΑΕΔ, δικαιούχοι του «Κοινωνικού Εισοδήµατος Αλληλεγγύης» (ΚΕΑ), πρώην «Ελαχίστου Εγγυηµένου Εισοδήµατος»

Δείτε αναλυτικά στο δελτίο τύπου.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε