Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Παιδί και ψυχική υγεία

Παιδί και ψυχική υγεία
Ημερίδα έγινε στην Αθήνα με θέμα “Παιδί και ψυχική Υγεία”…..

 

Με αφορμή τη συμμετοχή και βράβευση στην ευρωπαϊκή πρωτοβουλία «736 ιδέες για ένα όνειρο» η Μη Κυβερνητική, Μη Κερδοσκοπική Οργάνωση«Αθηνά» πραγματοποίησε με επιτυχία ενημερωτική ημερίδα με θέμα «Παιδί & ψυχική Υγεία» και παράλληλη έκθεση με τίτλο «break the circle», στην οποία παρουσιάστηκαν έργα της πρωτοβουλίας στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων.
 
Ομιλητές όπως η κα Παπακώστα- Γραμματέας Γυναικείων Θεμάτων της Ν.Δ., ο κ. Γ. Νικολαΐδης- ψυχίατρος, διευθυντής Διεύθυνσης Ψυχικής Υγείας και Κοινωνικής Πρόνοιας, ο κ. Γ. Γέρμανος- Υπαστυνόμος Β΄ από τη Διεύθυνση Δίωξης ηλεκτρονικού Εγκλήματος, ο κ. Γιαννόπουλος- πρόεδρος του οργανισμού «Το Χαμόγελου του Παιδιού» και λοιποί ανέλυσαν ζητήματα που αφορούν τη παιδική ψυχολογία όπως η παιδική προστασία, το cyber bullying, η παιδική παραβατικότητα, ο κοινωνικός αποκλεισμός κλπ. Συντονίστρια της ημερίδας ήταν η κα Εύα Ντελιδάκη, δημοσιογράφος.
 
Η πρόεδρος της Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης «Αθηνά» κα Αθηνά Πάσσιου τόνισε ότι στόχος της σημερινής ημερίδας εκτός από την ενημέρωση είναι και η παρότρυνση των πολιτών να αποτελέσουν μέρος της λύσης των θεμάτων που αφορούν στη ψυχική υγεία των παιδιών μας, κυρίως στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε