Τρίτη, 19 Μαρ.
14oC Αθήνα

Παντελής Παντελίδης: Ανατροπή στην πρώτη κατάθεση από την 21χρονη – “Εγώ ήμουν η συνοδηγός – Το αυτοκίνητο είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα”

Παντελής Παντελίδης

– Στην πρώτη κατάθεσή της η 21χρονη κοπέλα δήλωσε πως κανείς από τους τρεις δεν φορούσε ζώνη ασφαλείας
– Η 21χρονη Φρόσω Κυριάκου βρίσκεται σε κατάσταση σοκ και αναμένεται το Σάββατο να δώσει συμπληρωματική κατάθεση
– Κρίσιμα τα επόμενα δύο 24ωρα για την 30χρονη Μίνα Αρναούτη που όπως προκύπτει τελικά βρισκόταν στις πίσω θέσεις του τζιπ
– Θα γίνει ακόμη και έρευνα DNA για να αποδειχθεί εάν ο τραγουδιστής και οι δύο γυναίκες φορούσαν ζώνες ασφαλείας
– Οι μπάρες ήταν σκουριασμένες με αποτέλεσμα να σπάσουν, να τρυπήσουν το αυτοκίνητο και να σκοτώσουν τον Παντελή Παντελίδη

Το πρώτο φως στο φονικό τροχαίο που στοίχισε τη ζωή στον Παντελή Παντελίδη έρχεται από την πρώτη κατάθεση της νεαρής φίλης του, που τραυματίστηκε ελαφρά από τη σφοδρή πρόσκρουση του θηριώδους τζιπ και την ανατροπή του κοντά στη Λεωφόρο Βουλιαγμένη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αστυνομικοί της τροχαίας επισκέφτηκαν την 21χρονη κοπέλα, Φρόσω Κυριάκου που νοσηλεύεται στον Ευαγγελισμό και πήραν τα πρώτα λίγα στοιχεία, καθώς η νεαρή παραμένει σε κατάσταση σοκ από το φονικό τροχαίο και φυσικά τον χαμό του Παντελή Παντελίδη.

Η πρώτη ανατροπή ήρθε όταν η Φρόσω Κυριάκου αποκάλυψε πως εκείνη καθόταν τελικά στη θέση του συνοδηγού την ώρα της πρόσκρουσης και όχι η 30χρονη Μίνα Αρναούτη, όπως είχε δημοσιευτεί αρχικά και η οποία τελικά τραυματίστηκε σοβαρά και η κατάστασή της παραμένει κρίσιμη για τα επόμενα δύο 24ωρα.

Μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν πως η νεαρή κοπέλα δήλωσε πως ούτε εκείνη ούτε και οι υπόλοιποι επιβάτες του τζιπ φορούσαν ζώνες, ενώ φέρεται να δήλωσε πως το αυτοκίνητο του Παντελή Παντελίδη λίγο πριν τη στροφή είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, το μόνο που θυμάται είναι πως έφυγαν από εκεί που ήταν και το αυτοκίνητο άρχισε να αναπτύσσει μεγάλη ταχύτητα. Ωστόσο, η κοπέλα παραμένει ακόμα σε κατάσταση σοκ από τον τραυματισμό της και από τον χαμό του Παντελή Παντελίδη και οι αξιωματικοί της Τροχαίας σταμάτησαν τη διαδικασία της κατάθεσης.

Αναμένεται σύμφωνα με πληροφορίες να επισκεφτεί κλιμάκιο της Τροχαίας και το Σάββατο την 21χρονη Φρόσω Κυριάκου για μία συμπληρωματική κατάθεση. 

Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες όντως το αυτοκίνητο θεωρείται δεδομένο πως κινείτο με μεγάλη ταχύτητα για το συγκεκριμένο σημείο του δρόμο. Σύμφωνα με το bloko.gr η ασφαλιστική εταιρεία έχει ζητήσει να γίνει έρευνα στο αυτοκίνητο καθώς στο παρελθόν αυτοκίνητα του ίδιου μοντέλου είχαν παρουσιάσει προβλήματα που οδηγούσαν σε “κόλλημα” του γκαζιού.

Άλλο ένα στοιχείο που φαίνεται πως είχε μοιραίο ρόλο ήταν η συντήρηση των μπαρών στο πλάι του δρόμου. Το σημείο είναι στη δικαιοδοσία του παλιού αεροδρομίου και όπως συμβαίνει σε ολόκληρο τον υπόλοιπο χώρο κάποια στοιχεία έχουν αφεθεί στη μοίρα τους.

Έτσι λένε οι ειδικοί και τα σίδερα στο πλάι ήταν παλιά και σκουριασμένα, έπρεπε εδώ και καιρό να έχουν αλλαχθεί. Αυτό δεν συνέβη με αποτέλεσμα όταν το βαρύ όχημα βρήκε πάνω του να κοπούν, να γίνουν κομμάτια και ουσιαστικά να κόψουν το αυτοκίνητο σκοτώνοντας τον τραγουδιστή.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε