Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα

Παραλίγο νέα τραγωδία στα Τέμπη από εγκληματική αμέλεια – Νέα κατολίσθηση με έναν τραυματία

Η κυκλοφορία των οχημάτων στα Τέμπη δεν διακόπηκε, αλλά η Τροχαία Λάρισας δεν επιτρέπει στους οδηγούς φορτηγών να διασχίσουν την κοιλάδα.

Οδηγός ΙΧ επιβατικού αυτοκινήτου τραυματίστηκε ελαφρά, όταν αποκολλήθηκε πέτρα και έπεσε πάνω στο όχημά του, στην κοιλάδα των Τεμπών. Στο ίδιο σημείο είχε πεθάνει ένας ιταλός μηχανικός, όταν είχε γίνει κατολίσθηση και ο δρόμος δόθηκε στην κυκλοφορία μετά από αρκετούς μήνες, καθώς υποτίθεται ήταν ασφαλής. Το νέο περιστατικό δείχνει περίτρανα πως όχι μόνο ασφαλής δεν είναι αλλά οι υπεύθυνοι παίζουν με τις ανθρώπινες ζωές.

Όπως ανακοίνωσε η Αστυνομική Διεύθυνση Λάρισας το ατύχημα σημειώθηκε στο 386,2 χιλιόμετρο της εθνικής οδού Αθηνών – Θεσσαλονίκης, μέσα στο πέρασμα Τεμπών. Λόγω της χιονόπτωσης τα οχήματα κινούνταν με μικρές ταχύτητες και σε κάποια στιγμή αποκολλήθηκε η πέτρα και έπεσε πάνω στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου. Ο οδηγός διακομίστηκε στο νοσοκομείο Λάρισας για να υποβληθεί σε εξετάσεις, χωρίς να διατρέχει κίνδυνο.

Η κυκλοφορία των οχημάτων στα Τέμπη δεν διακόπηκε, αλλά η Τροχαία Λάρισας δεν επιτρέπει στους οδηγούς φορτηγών να διασχίσουν την κοιλάδα, καθώς το οδόστρωμα είναι ολισθηρό, εξαιτίας της συνεχιζόμενης χιονόπτωσης.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε