Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα

Πατρινό καρναβάλι… στην Πλάκα! “Πλημμύρισε” καρναβαλιστές η Αθήνα! [vids, pics]

Πατρινό καρναβάλι… στην Πλάκα! “Πλημμύρισε” καρναβαλιστές η Αθήνα! [vids, pics]

Η Αθήνα δεν είναι… Πάτρα αλλά το καρναβάλι παραμένει καρναβάλι όπου κι αν γίνεται. Φέτος στην Αθήνα το καρναβάλι ξεκίνησε από την Ακρόπολη, με τον ενθουσιασμό να “χτυπάει κόκκινο”!

Οικογένειες με τα μικρά τους παιδιά και άτομα όλων των ηλικιών έδωσαν έναν χαρούμενο τόνο στην παρέλαση που ξεκίνησε απο το μετρό της Ακρόπολης. Το γαϊτανάκι στήθηκε και ξεκίνησε ένας ξέφρενος χορός από μεγάλους και μικρούς.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες του newsit.gr

  

Ένας πανηγυρικός και μεθυστικός περίπατος στα στενά της Πλάκας με μουσικά όργανα, χορό και αποκριάτικα τραγούδια από τις Μορφές Έκφρασης“, αναφέρουν οι διοργανωτές.

Η διαδρομή που ακολουθούν οι καρναβαλιστές της Αθήνας είναι η εξής: Mετρό Ακροπόλεως, Σέλλεϋ, Βύρωνος, πλατεία Αγίας Αικατερίνης, πλατεία Φιλομούσου Εταιρείας, Κυδαθηναίων, Αδριανουπόλεως, Τριπόδων, Φλέσσα, Λυσίου, Μάρκου Αυρηλίου, Αδριανού, πλατεία Μοναστηρακίου.

Παράλληλα για τις 12.00 είχε προγραμματιστεί να ξεκινήσει και το 7ο Κυνήγι Θησαυρού στο πλαίσιο εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Ξεναγού.

“Φέτος στο κυνήγι εστιάζουμε στην περιοχή γύρω από την Ακρόπολη και την Πλάκα, μια γοητευτική αλλά ακόμα άγνωστη περιοχή της Αθήνας που οι περισσότεροι από εμάς γνωρίζουμε μόνο ως τουριστικό προορισμό”, αναφέρεται σε ανακοίνωση.

Ρεπορτάζ: Μίλτος Σακελλάρης

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε