Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Πέπλο μυστηρίου για το πτώμα του Βέλγου στον Νέο Κόσμο

Πέπλο μυστηρίου για το πτώμα του Βέλγου στον Νέο Κόσμο

Πολλά παραμένουν τα αναπάντητα ερωτήματα σχετικά με το πτώμα ενός Βέλγου που βρέθηκε το βράδυ της Παρασκευής στον Νέο Κόσμο.

Πρόκειται για 54χρονο τουρίστα, Βέλγο υπήκοο, ο οποίος ήρθε στις 10 Ιουνίου στην Ελλάδα και διέμενε σε ξενοδοχείο στο κέντρο της Αθήνας.

Το πτώμα του βρέθηκε στον Νέο Κόσμο αργά το βράδυ της Παρασκευής, 16.06.2017 και οι πληροφορίες αναφέρουν πως το τραύμα στο μέτωπό του δεν προέρχεται από πυροβόλο όπλο, αλλά πρόκειται για “πλαστικό” τραύμα, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή.

Αυτό σημαίνει πως ίσως προέρχεται από πτώση, με τις πληροφορίες του newsit.gr να αναφέρουν πως πάνω του είχε χρήματα, το κινητό του τηλέφωνο, αλλά και την ταυτότητά του, ενώ στο δωμάτιο του ξενοδοχείου στο οποίο διέμενε είναι τα πράγματά του βρέθηκαν ανέπαφα.

Ανοιχτά, λοιπόν, είναι όλα τα ενδεχόμενα, ακόμη και αυτό των παθολογικών αιτίων: Δηλαδή το σενάριο ο άνδρας να έπεσε, να χτύπησε και να μην τα κατάφερε.

Όπως και να’ χει, τη Δευτέρα θα γίνει η νεκροτομή, οπότε θα έχουμε και τα σαφή συμπεράσματα της περίεργης αυτής υπόθεσης.

Ρεπορτάζ: Θεοδόσης Πάνου

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε