Πέμπτη, 28 Μαρ.
18oC Αθήνα

Πέθανε, προσπάθησαν να την κάψουν και την πέταξαν στα σκουπίδια!

Πέθανε, προσπάθησαν να την κάψουν και την πέταξαν στα σκουπίδια!

Νεότερα ανατριχιαστικά στοιχεία για την 30χρονη γυναίκα που βρέθηκε νεκρή στον ΧΥΤΑ Φυλής, και αναγνωρίσθηκε σήμερα μετά από έρευνα της αστυνομίας.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε στο newsit.gr ο ιατροδικαστής Γιώργος Ντιλέρνια, η αιτία θανάτου θα προκύψει από τις τοξικολογικές εξετάσεις. Ο κ. Ντιλέρνια πρόσθεσε ότι από τα ευρήματα προκύπτει ότι κάποιοι προσπάθησαν να κάψουν το σώμα της άτυχης γυναίκας, δεν τα κατάφεραν και την πέταξαν στα σκουπίδια.

«Δεν μπορέσαμε να βρούμε αιτία θανάτου. Οι κακώσεις οι περισσοτερες ειναι απο το βαρύ όχημα που πέρασε απο πάνω. Δεν εκτιμάται οτι δολοφονήθηκε. Είναι απροσδιόριστο. Σε καποια μικρά μέρη του σώματος φάνηκε ότι προσπάθησαν να κάψουν το σώμα”, ανέφερε στο Newsit.gr ο ιατροδικαστής, Γιώργος Ντιλέρνια και πρόσθεσε ότι “Θα γίνουν και τοξικολογικές να δούμε αν ήταν χρήστης ναρκωτικών ουσιών”.

Ακούστε τι είπε ο ιατροδικαστής

Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για μια Ελληνίδα ηλικίας 30 ως 32 ετών. Οι πληροφορίες του newsit.gr λένε πως οι αστυνομικοί κατάφεραν να διασταυρώσουν τα στοιχεία της γυναίκας από τα δακτυλικά της αποτυπώματα. Η γυναίκα είχε προσαχθεί στο παρελθόν για υποθέσεις ναρκωτικών. Τη σορό της άτυχης γυναίκας εντόπισε οδηγός απορριμματοφόρου.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΑΝΟΥ – ΜΙΛΤΟΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΗΣ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε