Ειδήσεις ΣΕΙΣΜΟΣ· ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· ΤΖΟΚΕΡ· ΚΑΙΡΟΣ 32 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Στις 28 Ιουλίου η δίκη για την κλοπή της σορού του Τ. Παπαδόπουλου

Στις 28 Ιουλίου η δίκη για την κλοπή της σορού του Τ. Παπαδόπουλου
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 16.07.2010 | 07:02
Πρώτη δημοσίευση: 15.07.2010 | 21:22

 Στις 28 Ιουλίου θα συνεχιστεί στο Κακουργιοδικείο η δίκη που άρχισε σήμερα, για την κλοπή της σορού του τέως προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας Τάσσου Παπαδόπουλου.

Η Κατηγορούσα Αρχή ζήτησε την παρουσία δύο μαρτύρων, ένας εκ των οποίων θα βρίσκεται στο εξωτερικό μέχρι και τις 26 Ιουλίου.

Πρόκειται για τον Μελή Ιωάννου, μέλος της προσωπικής φρουράς του Τάσσου Παπαδόπουλου και τη θετή του κόρη Μαρία Γιωρκάτζη Ιωαννίδου, η οποία θα είναι απούσα στο εξωτερικό μέχρι και τις 26 Ιουλίου.

Με απόφαση του Κακουργιοδικείου συνεχίζουν να τελούν υπό κράτηση οι δύο ύποπτοι για την κλοπή της σορού, ο Ινδός, Σαρμπτζίτ Σινγκ και Αντώνης Προκοπίου Κίτας, ο οποίος είναι ισοβίτης στις Κεντρικές Φυλακές Λευκωσίας. Ο τρίτος ύποπτος, Μάμας Προκοπίου Κίτας, αδελφός του Αντώνη Κίτα, είναι ελεύθερος υπό όρους.

Όπως αναφέρθηκε στο Κακουργιοδικείο, από την Κατηγορούσα Αρχή έγινε παραδοχή γεγονότων και από τους τρεις υπόπτους μετά που ανέγνωσαν γραπτά κείμενα, τα οποία κατατέθηκαν στο Κακουργιοδικείο και εγκρίθηκαν ως μαρτυρία.   Διαδώστε αυτό το άρθρο