Ειδήσεις ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ 26 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Σχεδιάζουν την κατάργηση της Γ. Γραμματείας Μακεδονίας - Θράκης!

Ισμήνη Λέντζου | lentzou@newsit.gr
Σχεδιάζουν την κατάργηση της Γ. Γραμματείας Μακεδονίας - Θράκης!
Διαδώστε αυτό το άρθρο
Τελευταία ενημέρωση: 16.01.2012 | 13:16
Πρώτη δημοσίευση: 16.01.2012 | 13:04

Οι εργαζόμενοι κρατώντας μαύρες σημαίες στα χέρια πραγματοποιούν συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το Διοικητήριο και λένε πως δε θα δεχτούν να τους "καταργήσουν".


Οπως δήλωσε στο Newsit o Πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων της Γενικής Γραμματείας Μακεδονίας - Θράκης, Θεοφύλακτος Παπαδόπουλος "τη στιγμή που η Θεσσαλονίκη γιορτάζει τα 100 χρόνια από την απελευθέρωση της η Γ.Γ. Μακεδονίας - Θράκης καταργείται ξεγυμνώντας τη Βόρεια Ελλάδα από οποιαδήποτε αρμοδιότητα και ρόλο που έχει στην κεντρική διοίκηση. Εμείς οι εργαζομένοι απορρίπτουμε την πρόταση της κατάργησης και θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας για να μην προχωρήσει το σχέδιο της κυβέρνησης. Για ποια αποκέντρωση μιλάμε όταν καταργούμε τη Γ.Γ Μακεδονίας - Θράκης στη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Ελλάδας με 1,5 εκατομμύριο κατοίκους;".

Οι εργαζόμενοι θα πραγματοποιούν στάση εργασίας καθημερινά (12:00-15:00) από σήμερα έως και την Παρασκευή, και θα κατεβαίνουν με μαύρες σημαίες καθημερινά μπροστά στο Διοικητήριο της Θεσσαλονίκης με κεντρικό σύνθημα "ναι στην αναβάθμιση όχι στην κατάργηση".Στη Γ.Γ. Μακεδονίας - Θράκης εργάζονται 112 άτομα και όπως δήλωσε ο κύριος Παπαδόπουλος "είναι μόλις το 5 τις χιλίοις των δημοσίων υπαλλήλων".

Ακούστε τι δήλωσε στο NewsIt, ο κ.Θεοφύλακτος Παπαδόπουλος...Πολλοί πάντως παραγόντες και φορείς της πόλης λένε πως η σχεδιαζόμενη κατάργηση της γενικής γραμματείας θα υποβαθμίσει την Βόρεια Ελλάδα.Ισμήνη Λέντζου
Tags:

   Διαδώστε αυτό το άρθρο