Ειδήσεις ΣΕΙΣΜΟΣ· ΒΑΣΕΙΣ 2017· ΤΖΟΚΕΡ· ΚΑΙΡΟΣ Λιακάδα 32 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Ένταση στην συγκέντρωση της ΠΟΕ - ΟΤΑ στο υπουργείο Εσωτερικών [vid]

Ένταση στην συγκέντρωση της ΠΟΕ - ΟΤΑ στο υπουργείο Εσωτερικών [vid]
Διαδώστε αυτό το άρθρο
Τελευταία ενημέρωση: 21.03.2017 | 12:28
Πρώτη δημοσίευση: 21.03.2017 | 10:19

Το απόλυτο κυκλοφοριακό χάος επικράτησε για λίγα λεπτά στην οδό Σταδίου στο ύψος της πλατείας Κλαυθμώνος από την συγκέντρωση της ΠΟΕ - ΟΤΑ. Οι συγκεντρωμένοι αιφνιδιαστικά έκλεισαν την Σταδίου με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί κομφούζιο.  

Νωρίτερα, δημιουργήθηκε μικροένταση όταν οι συγκεντρωμένοι άρχισαν να χτυπούν τα κατεβασμένα ρολά του υπουργείου, ενώ άδειασαν και έναν κάδο έξω από το υπουργείο.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΕΝΤΑΣΗΣ

Οι εργαζόμενοι καταγγέλλουν πως παραμένουν απλήρωτοι για περισσοτερο από τέσσερις μήνες. Αν και έχουν ανανεωθεί οι συμβάσεις τους, σε ορισμένες περιπτώσεις αθροιστικά ξεπερνούν τους 24 μήνες και έτσι δεν εγκρίνονται τα εντάλματα πληρωμής καθώς θεωρείται αντισυνταγματικό. Γι αυτό τον λόγο αναμένεται να ζητησουν συνάντηση με την πρόεδρο του ελεγκτικού συνεδρίου, κ. Θεοτοκάτου.

"Είναι δυνατόν να μας έχουν στο περίμενε; Είναι απαράδεκτο! Έχουμε έρθει να βρούμε τον υπουργό και να ζητήσουμε να πληρωθούν όλοι οι εργαζομενοι των δήμων", λέει στο newsit.gr ο πρόεδρος της ΠΟΕ ΟΤΑ, Νίκος Τράκας. "Μέχρι ποτε θα συνεχιζεται αυτή η κατάσταση;", διερωτάται.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΜΙΛΤΟΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΗΣ


   Διαδώστε αυτό το άρθρο