Ειδήσεις ΣΕΙΣΜΟΣ· ΒΑΣΕΙΣ 2017· ΤΖΟΚΕΡ· ΚΑΙΡΟΣ 26 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Συνεχίζουν να παίζουν με την υπομονή των πολιτών - Νέα απεργία στο Μετρό

Συνεχίζουν να παίζουν με την υπομονή των πολιτών - Νέα απεργία στο Μετρό
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 18.06.2010 | 07:43
Πρώτη δημοσίευση: 17.06.2010 | 11:43

Με τα νεύρα των πολιτών που προσπαθούν με κάθε τρόπο πλεόν να φτάσουν στη δουλειά τους παίζουν οι εργαζόμενοι στο Μετρό αφού ανακοίνωσαν νέα απεργία. Δείτε όμως ποιος είναι ο λόγος της απεργίας τους.

Εντείνεται η ταλαιπωρία του επιβατικού κοινού στην Αθήνα, καθώς το Μετρό θα παραμείνει και σήμερα κλειστό, εξαιτίας της νέας σειράς κινητοποιήσεων που αποφάσισαν τα σωματεία των εργαζομένων σε αυτό, σε ένδειξη συμπαράστασης προς του 286 συμβασιούχους, που απειλούνται με απόλυση, καθώς δεν ανανεώνονται οι συμβάσεις τους, οι οποίες κρίθηκαν παράνομες από τον Ελεγκτή Δημόσιας Διοίκησης. 

Το ΔΣ των εργαζομένων αποφάσισε νέα κινητοποίηση, η οποία δεν έχει τη μορφή 24ωρης απεργίας, αλλά επαναλαμβανόμενων στάσεων εργασίας, γεγονός που σημαίνει ότι οι συρμοί του μετρό για τρίτη κατά σειρά μέρα δεν θα βγουν από τα αμαξοστάσια. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι με το μετρό διακινούνται καθημερινά πάνω από 650.000 επιβάτες, οι οποίοι θα πρέπει και αύριο να βρούν εναλλακτική λύση για τις μετακινήσεις τους.   Διαδώστε αυτό το άρθρο