Τρίτη, 19 Μαρ.
18oC Αθήνα

Τζόκερ κλήρωση 1812: Με αυτούς τους αριθμούς αγγίζεις 600.000

Τζόκερ κλήρωση 1812: Με αυτούς τους αριθμούς αγγίζεις 600.000

ΤΖΟΚΕΡ: Το Τζόκερ μοιράζει σήμερα Πέμπτη 25 Μαϊου 2017 (αριθμός κλήρωσης 1812) πάνω από 600.000 ευρώ. Δείτε τι πρέπει να ξέρετε σε περίπτωση που γίνετε από τη μία μέρα στην άλλη εκατομμυριούχοι…

Σήμερα Π¨εμπτη 25 Απριλίου 2017, το τζόκερ μοιράζει περίπου 600.000 ευρώ στους νικητές της πρώτης κατηγορίας (υπ. αριθμ. κλήρωση 1812). Για σένα που έπαιξες ή ετοιμάζεσαι να παίξεις τζόκερ, ίσως οι παρακάτω συμβουλές σου φανούν πολύτιμες! Γιατί να μην είσαι έτοιμος όταν τα εκατομμύρια σου χτυπήσουν την πόρτα;

Βάσει των επίσημων στοιχείων που είναι διαθέσιμα και στο www.opap.gr από τις χιλιάδες κληρώσεις που μετράει το Τζόκερ στην ιστορία του, οι αριθμοί που έχουν κάνει τις περισσότερες εμφανίσεις τους στην πεντάδα είναι: Το 37 με 252 εμφανίσεις, το 34 με 242 εμφανίσεις, το 32 με 239 εμφανίσεις, το 18 με 237 εμφανίσεις, το 13 με 236 εμφανίσεις. Αντίστοιχα, οι αριθμοί Τζόκερ που έπιασαν κορυφή μέσα στα χρόνια είναι το 6 με 112 εμφανίσεις, το 16 με 111 και το 3 με 108.

Ένα από τα πιο δημοφιλή και εύκολα συστήματα στο Τζόκερ, οπως αναφέρουν πρακτορεία, είναι η επιλογή 5 αριθμών στο πεδίο των 45 αριθμών και όλα τα Τζόκερ στο πεδίο των 20 αριθμών, με κόστος 10 ευρώ. Το σύστημα αυτό επιλέγεται πολλές φορές από επίδοξους παίκτες που θέλουν να σιγουρέψουν ότι θα πιάσουν τουλάχιστον τον αριθμό Τζόκερ. Αυτά είναι τα 5 πράγματα που δεν πρέπει να κάνεις εάν είσαι εσύ ο μεγάλος υπερτυχερός:

Να χάσεις το κερδισμένο δελτίο! Είναι προφανώς το πιο απλό και εύκολο λάθος που μπορεί να σου συμβεί, και στην πραγματικότητα δεν είναι λίγες οι φορές που έχει τύχει σε παίκτες να χάσουν ή να ξεχάσουν να εξαργυρώσουν το χρυσό δελτίο.

Να μοιραστείς με όλους το νέο της νίκης σου! Εάν κερδίσεις ένα τέτοιο ονειρικό ποσό, κατά πάσα πιθανότητα θα θέλεις να βγεις στους δρόμους να το βροντοφωνάξεις! Κι όμως πρέπει να βρεις την ψυχραιμία να συγκρατηθείς. Εκμεταλλεύσου την δυνατότητα που σου προσφέρει ο νόμος του κράτους περί ανωνυμίας και προσπάθησε να μείνεις ανώνυμος για όσο περισσότερο μπορείς.

Τζόκερ: Κι αν σου κάτσει; 5 απίστευτες ιστορίες υπερτυχερών!

Να θεωρήσεις τον εαυτό σου ως πιο έξυπνο και ειδικό στη διαχείριση των οικονομικών σου! Εάν είσαι συνηθισμένος να ζεις σύμφωνα με το ρητό «μήνας μπαίνει, μήνας βγαίνει» τότε ίσως δεν είσαι έτοιμος να ρυθμίσεις μόνος σου όλο αυτό τον πλούτο που σου έτυχε. Ίσως ούτε ο φίλος σου που τα πίνατε το προηγούμενο βράδυ στο μπαράκι της γειτονιάς είναι ο καλύτερος σύμβουλος.

Να αφήσεις τα χρέη και τα δάνειά σου απλήρωτα! Εάν σκεφτείς «εγώ τώρα είμαι ζάμπλουτος και δεν θα ασχοληθώ με αυτά» τότε ίσως μια μέρα βρεθείς σε δύσκολη θέση. Επειδή το μέλλον δεν ξέρεις τι σου επιφυλάσσει, είναι καλύτερα να ξεφορτωθείς άμεσα στεγαστικά δάνεια, φοιτητικά δάνεια, δάνεια για αγορά αυτοκινήτου, χρέη σε πιστωτικές κάρτες, χρέη προς το κράτος.

Να αγοράσεις τα πάντα σε όλους, και μαζί και στον εαυτό σου! Μην βγεις έξω και αρχίσεις και αγοράζεις ντουζίνες αυτοκινήτων και σπιτιών για τους φίλους και συγγενείς σου. Θα το βρεις μπροστά σου και αυτόματα θα γίνεις μια «μικρή οικογενειακή τράπεζα» για τους γύρω σου. Εάν ξεκινήσεις να αγοράζεις τα πάντα σε όλους, κατά πάσα πιθανότητα αυτοί θα θεωρήσουν ότι η γενναιοδωρία σου θα κρατήσει για πάντα. Βάζοντας μερικά όρια στις αγορές σου δε θα σε βλάψει. Για περισσότερες πληροφορίες για την κλήρωση του τζόκερ επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του ΟΠΑΠ.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε