Σάββατο, 27 Απρ.
17oC Αθήνα

Βροχερή θα είναι η εβδομάδα – Βροχές σήμερα σε αρκετές περιοχές

Ενισχύονται οι βοριάδες στο Αιγαίο και θα φτάσουν τα 7 μποφόρ. Βροχερή θα είναι όλη η εβδομάδα σύμφωνα με την ΕΜΥ.

Τοπικές βροχές αναμένονται σήμερα στα κεντρικά και βόρεια ενώ βόρειοι άνεμοι μέχρι 7 μποφόρ θα πνέουν στο νότιο Αιγαίο

Πιο αναλυτικά:

Στη Μακεδονία και τη Θράκη αναμένονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές στη Μακεδονία. Τοπικά περιορισμένες ορατότητες τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί βορειοανατολικοί 4 και στα ανατολικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 21 βαθμούς κελσίου.

 Στα νησιά του Ιονίου, την ‘Ηπειρο, τη δυτική Στερεά και την ανατολική Πελοπόννησο ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Το μεσημέρι και το απόγευμα θα αναπτυχθούν νεφώσεις τοπικά αυξημένες με πιθανότητα σποραδικών βροχών κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί 3 με 4 και στα βόρεια τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 26 βαθμούς.

Σε Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια και ανατολική Πελοπόννησο αναμένονται νεφώσεις με τοπικές βροχές κυρίως στις βορειότερες περιοχές. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί βορειοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 25 βαθμούς κελσίου.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με βόρειους ανέμους μέχρι 6 μποφόρ.Το θερμόμετρο θα φτάσει τους 27 βαθμούς.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα ο καιρός θα είναι καλός. Οι άνεμοι θα πνέουν στα βόρεια βορειοανατολικοί 4 με 5 και στα νοτιά βορειοδυτικοί 6 τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 27 βαθμούς.
   
Στην Αττική θα υπάρχουν λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες το μεσημέρι και το απόγευμα κυρίως στα βόρεια.
Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί 4 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία θα φτάσει τους 24 βαθμούς.
   
Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές. Τοπικά περιορισμένες ορατότητες τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί νοτιοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα φτάσει τους 19 βαθμούς Κελσίου.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε