Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Βροχερός ο καιρός και σήμερα

Βροχερός ο καιρός και σήμερα

 Τοπικές βροχές και καταιγίδες αναμένονται στα ανατολικά και βόρεια. Βελτίωση από το απόγευμα.

Στην Μακεδονία και τη Θράκη αναμένονται νεφώσεις κατά διαστήματα αυξημένες με τοπικές βροχές και καταιγίδες. Σταδιακή βελτίωση αναμένεται απο το απόγευμα. οι άνεμοι θα πνέουν 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα φτάσει τους 28 βαθμούς και στη δυτική Μακεδονία τους έως 24 βαθμούς. 

Στα νησιά του Ιονίου, την Ηπειρο, τη δυτική Στερεά και τη  δυτική Πελοπόννησο ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος αλλα το μεσημέρι και το απόγευμα θα εκδηλωθούν μεμονωμένες καταιγίδες στην Ηπειρο και στα ορεινά των υπόλοιπων περιοχών. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα φτάσει τους 29 βαθμούς. 

Σε Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια και ανατολική Πελοπόννησο προβλέπονται νεφώσεις κατα διαστήματα αυξημένες με βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Σταδιακή βελτίωση αναμένεται απο το απόγευμα.  Οι άνεμοι θα πνέουν 3-4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα φτάσει τους 30 βαθμούς.

Για τις Κυκλάδες και την Κρήτη προβλέπονται παροδικές νεφώσεις με σποραδικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα φτάσει τους 28 βαθμούς. 

Στα Δωδεκάνησα γενικά αίθριος και στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου αναμένονται πρόσκαιρες νεφώσεις με τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν 3 με 4 και στα νότια τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 28 βαθμούς.
    

Στην Αττική αναμένονται νεφώσεις κατά διαστήματα αυξημένες με βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Σταδιακή βελτίωση προβλέπεται απο το απόγευμα.  Οι άνεμοι θα πνέουν 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα φτάσει τους 28 βαθμούς. 

Για τη Θεσσαλονίκη προβλέπονται νεφώσεις κατά διαστήματα αυξημένες με τοπικές βροχές και καταιγίδες. Σταδιακή βελτίωση από το απόγευμα. οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα φτάσει τους 28 βαθμούς.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε