Παρασκευή, 26 Απρ.
18oC Αθήνα

Αγιασμός των υδάτων με…ζεστό νερό!

ΦΩΤΟ NEWSIT
ΦΩΤΟ NEWSIT
Γιορτάστηκαν σε όλη τη χώρα τα Θεοφάνια με τον καθιερωμένο αγιασμό των υδάτων.

 

Παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας Κάρολου Παπούλια, ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος έριξε τον Σταυρό στην θάλασσα του λιμανιού στον Πειραιά και αρκετοί ήταν αυτοί που βούτηξαν για να τον πιάσουν. Ο καιρός άλλωστε το επιτρέπει.

ΦΩΤΟ: NEWSIT.GR
 

Ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου βρέθηκε στη Μυτιλήνη, συνοδευόμενος από το αδερφό του Νίκο. Έγινε δεκτός από τον Γενικό Γραμματέα Αιγαίου, Δημήτρη Χαλκιώτη, το βουλευτή Λέσβου και υφυπουργό Μεταφορών Νίκο Σηφουνάκη και τον δήμαρχο Μυτιλήνης Νάσο Γιακαλή. Ο πρωθυπουργός παρακολούθησε τη Θεία Λειτουργία στο Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Αθανασίου και την τελετή καθαγιασμού των υδάτων, ενώ λίγο αργότερα είχε μια σύντομη συνάντηση με τοπικούς παράγοντες. Τέλος, πραγματοποίησε μια σύντομη επίσκεψη στο μουσείο Ελιάς στη Γέρα.
 
 
Στην Πύλο της Μεσσηνίας βρέθηκε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Σαμαράς, για πρώτη φορά με την νέα του ιδιότητα.
 

Στο λιμάνι ήταν και η υπουργός Οικονομίας και Ναυτιλίας Λούκα Κατσέλη.


ΦΩΤΟ NEWSIT.GR

 

Η απόφαση επίσπευσης του χρόνου δημοσιονομικής προσαρμογής της χώρας μας σε τρία χρόνια “ήταν δική μας απόφαση, του πρωθυπουργού και όλης της κυβέρνησης. Θα κάνουμε ό,τι χρειάζεται ο τόπος”, δήλωσε η υπουργός Οικονομίας, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας Λ. Κατσέλη, όταν ρωτήθηκε αν η επίσπευση επιβλήθηκε από την ΕΕ.
 
Στην ερώτηση αν το 2010 θα είναι δύσκολη χρονιά, απάντησε ότι “θα είναι μια χρονιά, δουλειάς, ελπιδοφόρα, χρονιά αγώνων για ένα καλύτερο μέλλον για τον τόπο μας” και τόνισε ότι “η κυβέρνηση θα τα καταφέρει οπωσδήποτε”.
 
 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε