Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Αλλάζει ο καιρός με νεφώσεις και βροχές

Οι βροχές από το απόγευμα στα δυτικά και οι νότιοι άνεμοι 3 με 5 μποφόρ στα πελάγη θα είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού .

Στη Μακεδονία και τη Θράκη ο καιρός προβλέπεται αρχικά με αραιές νεφώσεις και τοπικά περιορισμένη ορατότητα. Γρήγορα στη δυτική Μακεδονία και σταδιακά και στις υπόλοιπες περιοχές οι νεφώσεις θα πυκνώσουν και από το βραδυ στη δυτική Μακεδονία θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθει από μείον 3 έως 11 βαθμούς κελσίου.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο ο καιρός προβλέπεται τις πρωινές ώρες με νεφώσεις και τοπικά περιορισμένη ορατότητα. Βαθμιαία οι νεφώσεις θα αυξηθούν και από το απόγευμα θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Καταιγίδες τη νύχτα στα νησιά του Ιονίου. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι 3 με 4 μποφόρ και στο Ιόνιο από το μεσημέρι τοπικά 5. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2 έως 17 βαθμούς κελσίου. Στα βόρεια θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο ο καιρός προβλέπεται με αραιές νεφώσεις οι οποίες θα πυκνώσουν, από το μεσημέρι στη Θεσσαλία και αργότερα και στις υπόλοιπες περιοχές. Τις πρωινές ώρες τοπικά περιορισμένη ορατότητα. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοδυτικοί 2 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από μείον 1 έως 16 βαθμούς κελσίου. Στη Θεσσαλία η μέγιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη ο καιρός προβλέπεται με λίγες τοπικές νεφώσεις που το απόγευμα θα αυξηθούν. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 17 βαθμούς κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα ο καιρός προβλέπεται αρχικά αίθριος και από το μεσημέρι νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι 3 με 5 μποφόρ και από το βραδύ στα βόρεια τοπικά 6. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 17 βαθμούς κελσίου

Στην Αττική ο καιρός προβλέπεται με αραιές νεφώσεις που το απόγευμα θα πυκνώσουν. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι 2 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 16 βαθμούς κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός προβλέπεται το πρωί με αραιές νεφώσεις και τοπικά περιορισμένη ορατότητα. Οι νεφώσεις το μεσημέρι θα πυκνώσουν. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3 έως 10 βαθμούς κελσίου.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε