Ελλάδα

Αλβανός εξέδιδε την 17χρονη που εξαφανίστηκε από το Χαϊδάρι – Πώς τους εντόπισαν οι αστυνομικοί

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Εξιχνιάστηκε η υπόθεση της εξαφάνισης της 17χρονης Αμάντα από το Χαϊδάρι στις 3 Ιουνίου, καθώς είχε πέσει θύμα σωματεμπορίας.

Μάλιστα το Χαμόγελο του Παιδιού είχε εκδώσει σχετική ανακοίνωση για την εξαφάνιση. Το κορίτσι εντοπίστηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Καταπολέμησης Εμπορίας Ανθρώπων της Ασφάλειας Αττικής.

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν έναν 55χρονο αλβανικής καταγωγής, ο οποίος φέρεται να άρπαξε και να εξέδιδε το άτυχο κορίτσι.

Οπως αναφέρουν οι πληροφορίες οι αστυνομικοί εντόπισαν αγγελία με φωτογραφίες της ανήλικης σε «ροζ» ιστοσελίδα και έσπευσαν να κλείσουν ραντεβού ως πελάτες. Θα ήταν το πρώτο ραντεβού του κοριτσιού, είχε κανονιστεί σε ξενοδοχείο στην Αγία Παρασκευή όπου την μετέφερε ο 55χρονος. Εκεί έγινε και η σύλληψη. 

Η 17χρονη βρίσκεται σε κατάσταση σοκ και βρίσκονται στο πλευρό της ψυχολόγοι.

Ρεπορτάζ Μαρίνος Αλειφέρης

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Χειροπέδες σε τρεις ανήλικους που «χτύπησαν» κατάστημα ψιλικών στην Τριανδρία Θεσσαλονίκης - Επέστρεψαν σε κατάστημα κράτησης νέων
Απείλησαν με όπλο τον υπάλληλο του ψιλικατζίδικου, αρπάζοντας 700 ευρώ από το ταμείο, διάφορα καπνικά προϊόντα και το τσαντάκι του με προσωπικά έγγραφα και αντικείμενα
Περιπολικό της ελληνικής αστυνομίας