Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα

Άνω κάτω τα βόρεια προάστια από γνωστή μαγείρισσα της TV

μαγείρισσα

Μπορεί να είναι διάσημη, μπορεί να έχει κάνει καριέρα σε Ελλάδα και εξωτερικό, όμως η γνωστή μαγείρισσα της TV στα βόρεια προάστια έχει αποκτήσει… άλλη φήμη!

Τα παράπονα πέφτουν βροχή για τη γνωστή μαγείρισσα της TV. Το σπίτι της στα βόρεια προάστια κανείς δεν μπορεί να το πλησιάσει…

Όσοι έχουν την ατυχία να πηγαίνουν το βλαστάρι τους στο νηπιαγωγείο που βρίσκεται δίπλα στο σπίτι της μαγείρισσας στη γειτονιά των βορείων προαστίων μένουν με το στόμα ανοιχτό όταν ακούνε τι λέει το στόμα της.

Σύμφωνα με την εφημερίδα espresso η γνωστή κυρία που διοργανώνει ως και σεμινάρια μαγειρικής, έχει πτυχίο και στα… γαλλικά.

Κοκκινίζουν ως και οι πέτρες με τα όσα λέει το στόμα της, αν τύχει και κάποιος κάνει το λάθος να παρκάρει για λίγα λεπτά μπροστά στο σπίτι της για να πάει το παιδί του στο νηπιαγωγείο.

Όπως μάλιστα αναφέρει η εφημερίδα η κυρία έχει … δυο δεκάλεπτα ξεσπάσματα σε καθημερινή βάση.

Στις 08:00 το πρωί και στις 13:00 το μεσημέρι. Όταν δηλαδή οι γονείς πηγαίνουν τα παιδιά στο νηπιαγωγείο και όταν το μεσημέρι τα παίρνουν πίσω…

Μάλιστα η κατάσταση έχει ξεφύγει τόσο πολύ που πολλοί είναι εκείνοι που πηγαίνουν επίτηδες στην περιοχή για… χαβαλέ, καταγράφοντας με βίντεο τα ξεσπάσματά της!

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις