Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

“Μαύρο” στα κανάλια εθνικής εμβέλειας – Έπεσε το σήμα της Digea

“Μαύρο” στα κανάλια εθνικής εμβέλειας – Έπεσε το σήμα της Digea

– Η εικόνα επανέρχεται με… δόσεις! Προς το παρον επανήλθαν δυο από τα 4 ιδιωτικά κανάλια που δεν εξέπεμπαν
– Από τις 09:30 περίπου έχει “πέσει” το σήμα των τηλεοπτικών καναλιών
– Το σήμα της DIGEA έχει “χαθεί” και δεν υπάρχει πρόγραμμα
– Η αποκατάσταση είναι θέμα χρόνου λέει η DIGEA

Και ξαφνικά οι περισσότεροι από τους πανελλήνιας εμβέλειας τηλεοπτικούς σταθμούς σταμάτησαν να εκπέμπουν λόγω τεχνικού προβλήματος στον πάροχο ψηφιακού σήματος, τη DIGEA.

Χαρακτηριστικό όμως είναι ότι κάποιοι από τους σταθμούς, όπως η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV, συνεχίζει να εκπέμπει σε ορισμένες περιοχές της Αττικής, ενώ η ΝΕΡΙΤ συνεχίζει να εκπέμπει κανονικά σε όλη την Ελλάδα, την ώρα που ΑΝΤ1, ALPHA, EPSILON, MEGA, STAR και ΣΚΑΪ έχουν παγώσει. Λίγο πριν τις 11 το πρωί, επανήλθε η εικόνα σε Mega, Ant1 και Alpha ωστόσο δεν εκπέμπουν ακόμα ΣΚΑΙ και STAR.

Μιλώντας με τον διευθύνοντα σύμβουλο της DIGEA Γιώργο Μαθιό μας είπε ότι «υπάρχει πρόβλημα στην πολυπλεξία με αποτέλεσμα να έχει χαθεί το σήμα», ενώ στην ερώτηση αν θα αποκατασταθεί σύντομα το σήμα τόνισε ότι οι τεχνικοί εργάζονται για την άμεση αποκατάσταση του σήματος.

Σύμφωνα με ανακοίνωση που αναρτήθηκε στο site της Digea αναφέρεται ότι:

«Λόγω σοβαρού τεχνικού προβλήματος, στην είσοδο και ψηφιοποίηση των σημάτων των καναλιών εθνικής εμβέλειας η εκπομπή του ψηφιακού σήματος έχει διακοπεί προσωρινά. Κινούμαστε για την ταχεία επίλυση του προβλήματος».

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε