Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

Δροσερός ο καιρός με λίγες τοπικές βροχές

Δροσερός θα ειναι γενικά ο καιρός με λίγες βροχές κατά τόπους και βόρειους άνεμους τοπικά 8 μποφόρ στο βόρειο Αιγαίο που βαθμιαία θα εξασθενήσουν.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη ο καιρός προβλέπεται με αραιές νεφώσεις που το απόγευμα κατά τόπους θα πυκνώσουν. Οι άνεμοι θα πνέουν σθενείς και στα ανατολικά βορειοανατολικοί 4 με 6 και πρόσκαιρα 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο ο καιρός προβλέπεται με παροδικά αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές κυρίως στα νότια. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 και πρόσκαιρα ανατολικοί τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο ο καιρός προβλέπεται με παροδικά αυξημένες νεφώσεις με λίγες τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 6 και στα ανατολικά τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη ο καιρός προβλέπεται με τοπικές νεφώσεις με πιθανότητα παροδικών βροχών κυρίως στη βόρεια Κρήτη. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 5 με 6 και τοπικά στις Κυκλάδες 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 28 βαθμούς Κελσίου και στη νότια Κρήτη 2 με 3 βαθμούς υψηλότερη.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα ο καιρός προβλέπεται με αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν στα βόρεια βορειοανατολικοί 6 με 8 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. Στα νότια βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική ο καιρός προβλέπεται με λίγες νεφώσεις κατά διαστήματα αυξημένες με πιθανότητα τοπικών βροχών μέχρι το μεσημέρι. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 6 και στα ανατολικά τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός προβλέπεται με  λίγες νεφώσεις κατά διαστήματα αυξημένες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 και στα ανατολικά του νόμου βορειοανατολικοί έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση καιρού για την Παρασκευή

Ο καιρός προβλέπεται με παροδικά αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές κυρίως στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Πελοπόννησο, το νότιο Ιόνιο και την Κρήτη. Από το απόγευμα σποραδικές καταιγίδες στα δυτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά ανατολικοί νοτιοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ. Στα ανατολικά βορειοανατολικοί 4 με 6 και στο βόρειο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ που βαθμιαία θα εξασθενήσουν και θα στραφούν από τα νότια σε δυτικούς νοτιοδυτικούς 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή. 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε