Τετάρτη, 8 Μαΐ
21oC Αθήνα

Είχαν “ρημάξει” Λαύριο, Κερατέα και Μαραθώνα

Εξαρθρώθηκε σπείρα που “άνοιγε” σπίτια σε αυτές τις περιοχές. Συνελήφθη ένας Γεωργιανός, αναζητούνται οι συνεργοί του.

Ενας 23χρονος υπήκοος Γεωργίας συνελήφθη στο Λαύριο. Σύμφωνα με την αστυνομία ήταν μέλος σπείρας που έκανε διαρρήξεις σε σπίτια στις περιοχές Λαυρίου, Κερατέας και Μαραθώνα.

Ο συλληφθείς μαζί με συνεργούς του οι οποίοι αναζητούνται, είχαν συστήσει εγκληματική οργάνωση η οποία εντόπιζε σπίτια στις συγκεκριμένες περιοχές, και αφού παραβίαζαν πόρτες ή παράθυρα, έμπαιναν μέσα και άρπαζαν κοσμήματα, χρήματα, ηλεκτρονικές-ηλεκτρικές συσκευές και προσωπικά αντικείμενα.

Σύμφωνα με την αστυνομία, από την έρευνα-προανάκριση προέκυψε ότι οι δράστες το τελευταίο δίμηνο, έχουν διαπράξει συνολικά τέσσερις διαρρήξεις στην περιοχή του Λαυρίου, τέσσερις στην περιοχή της Κερατέας και άλλες τέσσερις στον Μαραθώνα.

Ο 23χρονος είχε αποφυλακιστεί από το Κατάστημα Κράτησης Κορυδαλλού τον Απρίλιο, με απόφαση Βουλεύματος του Συμβουλίου Εφετών Πειραιά, όπου και κρατείτο για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών.

Ο δράστης συνελήφθη, από Αστυνομικούς του Α.Τ. Λαυρίου, και κατηγορείται για «σύσταση και συμμορία», «διακεκριμένες κλοπές», για «απόπειρα κλοπής κατά συναυτουργία» και οδηγήθηκε στο Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε