Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Έστειλαν τον κόσμο στις ουρές ενώ δεν υπήρχε λόγος απεργίας!

Μια ημέρα μετά την ταλαιπωρία χιλιάδων πολιτών που πανικόβλητοι έτρεχαν να γεμίσουν τα ρεζερβουάρ τους, η διοίκηση των ΕΛΠΕ με ανακοίνωσή της αποκαλύπτει οτι κάποιοι έπαιξαν παιχνίδι εντυπώσεων και σε βάρος του κοινωνικού συνόλου!

Οι χιλιάδες οδηγοί που κάθησαν για ώρες στις ουρές δεν φαντάζονταν ότι όχι μόνο έπεφταν θύματα κεδροσκόπων που ανέβασαν την τιμή της βενζίνης μέσα λίγες ώρες ακόμα και 6 λεπτά το λίτρο, αλλά και των κουτοπόνηρων τακτικών κάποιων που νομίζουν οτι όσα κάνουν στο παρασκήνιο μένουν στο σκοτάδι.

Η διοίκηση των ΕΛΠΕ σε ανακοίνωσή της τονίζει ότι: 

– Η απεργία πραγματοποιήθηκε παρά το γεγονός ότι το θέμα για το οποίο εξαγγέλθηκε (μισθολόγιο) όπως είχε ανακοινωθεί στο προσωπικό από την Παρασκευή είχε ήδη ρυθμιστεί, προκειμένου να δημιουργήσει την εντύπωση ότι η τελική ρύθμιση που θα κατατίθετο, θα ήταν δήθεν προϊόν της κινητοποίησης ενός πρωινού.

– Η απεργία ήταν παράνομη, ζημιογόνα και ανώφελη και:

Ταλαιπώρησε εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες εξαναγκάζοντάς τους να χάσουν από 30′ μέχρι 40′ για να εφοδιαστούν με καύσιμα, με αποτέλεσμα μια σπατάλη εκατομμυρίων ανθρωποωρών.

Αφαίρεσε από το εισόδημα όσων υπέστησαν την αύξηση της τιμής των καυσίμων που σημειώθηκε σε διάφορα πρατήρια.

Αφαίρεσε εκατομμύρια ανθρωποώρες από πολύ περισσότερους, λόγω του μποτιλιαρίσματος που προξενήθηκε στους δρόμους από τις ουρές στα πρατήρια.

Εμπόδισε τις εργασίες αναβάθμισης του Διυλιστηρίου της Ελευσίνας.

Εξέθεσε τους εργαζόμενους στα ΕΛΠΕ στα σχόλια της κοινής γνώμης επαναφέροντας στη μνήμη πρόσφατες συζητήσεις.

Τα σχόλια δικά σας….

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ντροπή! Έπαιξαν με την αγωνία χιλιάδων πολιτών – Αφού ανέβασαν την τιμή της βενζίνης, ανέστειλαν την απεργία

Χοντρό παιχνίδι στις πλάτες των πολιτών με την αμόλυβδη – “Χρυσάφισαν” από την απεργία των λίγων ωρών – Mε πλαφόν απειλεί το υπουργείο

Το παιχνίδι με τα καύσιμα που στερεύουν! “‘Εχουμε μόνο για 3 μέρες” έλεγαν από το πρωί οι βενζινοπώλες πριν καν σχηματιστούν οι ουρές στα πρατήρια

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε