Πέμπτη, 18 Απρ.
18oC Αθήνα

Φολέγανδρος: «Θα είχε σωθεί αν τη βρίσκαμε 10 λεπτά νωρίτερα» – Στον Πειραιά ο δράστης της δολοφονίας

Φολέγανδρος: «Θα είχε σωθεί αν τη βρίσκαμε 10 λεπτά νωρίτερα» – Στον Πειραιά ο δράστης της δολοφονίας

Την ώρα που ο δράστης της δολοφονίας της 26χρονης Γαρυφαλλιάς στη Φολέγανδρο έφτασε στον Πειραιά και πήρε το δρόμο για τον Κορυδαλλό αίσθηση προκαλούν τα όσα αποκαλύπτει ο γιατρός που προσπάθησε να την επαναφέρει στη ζωή όταν εντοπίστηκε μέσα στη θάλασσα.

Σύμφωνα με όσα είπε βρέθηκε στην παραλία της Λυγαριάς την μέρα που εντοπίστηκε η 26χρονη. Αποκάλυψε ότι προσπάθησε να της κάνει αναπνευστική ανάνηψη και συνειδητοποίησε ότι ήταν ακόμα ζεστή. «Αν είχε ανασυρθεί 10 λεπτά νωρίτερα από το νερό ενδεχομένως να είχε σωθεί», ανέφερε χαρακτηριστικά όπως μετέδωσε ο ΣΚΑΪ.

Ο 30χρονος καθ’ ομολογία δολοφόνος της Γαρυφαλλιάς έφτασε από τη Νάξο το μεσημέρι της Παρασκευής στο λιμάνι του Πειραιά και από εκεί μεταφέρθηκε στον Κορυδαλλό. Αρχικά θα μεταφερθεί στο ψυχιατρείο των φυλακών, προκειμένου να διενεργηθεί η ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη που έχει ζητήσει η υπεράσπιση του, εάν αυτό κριθεί απαραίτητο.

Ο 30χρονος κατά την άφιξη στον Πειραιά φυγαδεύτηκε από τους αστυνομικούς για να αποφύγει το πλήθος. Να σημειωθεί ότι οι επιβάτες του πλοίου περίμεναν μέχρι να αποχωρήσει ο 30χρονος για να ξεκινήσουν την διαδικασία της αποβίβασης. 

 

Ο καθ’ ομολογία δολοφόνος μπήκε στο πλοίο από τη Νάξο με προορισμό το λιμάνι του Πειραιά ψέλλισε «Συγγνώμη για όλα».

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις