Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Κομμωτήρια: Ανοίγουν Σάββατο ή Κυριακή σύμφωνα με το Επαγγελματικό Επιμελητήριο

Κομμωτήρια: Ανοίγουν Σάββατο ή Κυριακή σύμφωνα με το Επαγγελματικό Επιμελητήριο

Την ανακοίνωση έκανε το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών. Όπως αναφέρει αυτό έγινε γνωστό μετά από επικοινωνία που είχαν με τον υπουργό Ανάπτυξης Αδωνι Γεωργιάδη.

Ειλημμένη απόφαση φαίνεται να είναι το άνοιγμα των κομμωτηρίων μέσα στο Σαββατοκύριακο. Αυτό προκύπτει από την ανακοίνωση που εξέδωσε το Επαγγελματικό Επιμελητήριο της Αθήνας. 

Όπως αναφέρει:

«Στο πλαίσιο του σταδιακού ανοίγματος της αγοράς, αναμένεται τις επόμενες ημέρες –Σάββατο ή Κυριακή- να ξεκινήσουν τη λειτουργία τους τα κομμωτήρια. Αυτό έγινε γνωστό μετά από επικοινωνία που είχε ο Πρόεδρος του Ε.Ε.Α. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου με τον Υπουργό Ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη. Σύμφωνα με πληροφορίες, το άνοιγμα των συγκεκριμένων επιχειρήσεων θα προηγηθεί καθώς κρίνεται ότι μπορούν να εφαρμοστούν με ακρίβεια τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Όλες οι λεπτομέρειες για το πότε ακριβώς και πως θα ανοίξουν κι άλλες επιχειρηματικές δραστηριότητες, αναμένεται να ξεκαθαρίσει αύριο Παρασκευή 11/12, σε σχετικές ανακοινώσεις που θα γίνουν από την κυβέρνηση, όπως προανήγγειλε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κ. Στέλιος Πέτσας».

Γεωργιάδης: Πρώτα στο άνοιγμα τα κομμωτήρια

Ασφαλώς τα κομμωτήρια έχουν προτεραιότητα για άνοιγμα, τόνισε νωρίτερα στον ΣΚΑΪ ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης αναφορικά με το πώς θα ανοίξουν ξανά οι επιχειρήσεις. Oι αποφάσεις είναι ίδιες με του Απριλίου, το Lockdown είναι αυστηρό ήδη, πρόσθεσε.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις