Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Κυκλοφοριακό χάος στην εθνική Αθηνών – Λαμίας

Μποτιλιάρισμα από το πρωί στην Λεωφόρο Μεσογείων

Συνεχίζουν να αντιμετωπίζουν δυσκολίες στις μετακινήσεις τους οι κάτοικοι του λεκανοπεδιού από το χειρόφρενο που τράβηξαν σήμερα τα μέσα μαζικής μεταφοράς αλλά κι ατα ταξί.

Παγκόσμια ημέρα χωρίς αυτοκίνητο σήμερα αλλά οι Αθηναίοι δεν κατάφεραν να την τιμήσουν! Το χειρόφρενο στα  μέσα μαζικής μεταφοράς τους ανάγκασε να πάρουν όλοι τα αυτοκίνητά τους για να πάνε στις δουλειές τους με αποτέλεσμα να μποτιλιαριστούν οι περισσότεροι από τους δρόμους της Αττικής, όπως διαβάσατε μέσα από το φωτορεπορτάζ του NewsIt.

Την κατάσταση επιδείνωσαν τα συλλαλητήρια και οι πορείες στο κέντρο. Ωστόσο παρά την ολοκλήρωσή τους οι δρόμοι παραμένουν “μπουκωμένοι”.  Λίγο μετά τις 18.00, η κίνηση ήταν πολύ αυξημένη στην έξοδο της Ε.Ο. Αθηνών-Λαμίας από τρεις γέφυρες έως Αχαρνών, στην είσοδο της Ε.Ο. Αθηνών-Λαμίας από Τατοϊου έως τρεις γέφυρες και στην άνοδο της Β. Σοφίας. Αυξημένη ήταν η κίνηση και στην κάθοδο της Λ. Κηφισίας.

Την ίδια ίδια ταλαπωρία θα περάσουν όμως και αύριο οι κάτοικοι του λεκανοπεδίου καθώς οι κινητοποιήσεις συνεχίζονται, με 24ωρη απεργία σε μετρό, τραμ και ηλεκτρικό.

Διαβάστε επίσης:

Νέα 24ωρη απεργία αύριο σε μετρό, ηλεκτρικό και τραμ

Ολοκληρώθηκε το πανεκπαιδευτικό – Χιλιάδες φοιτητές στη γενική συνέλευση στο Σύνταγμα

Μοιράζουν «δήλωση αντίθεσης» στην έκτακτη εισφορά

Πορεία αστυνομικών την ώρα του… πανεκπαιδευτικού

Τι γίνεται ΤΩΡΑ στους δρόμους της Αθήνας 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε