Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Μαρτίνο ταλαιπωρίας για εκατοντάδες οδηγούς – Απεγκλωβίστηκαν μετά από 8 ώρες [pics, vids]

Μαρτίνο

Χάος και ταλαιπωρία για εκατοντάδες οδηγούς που εγκλωβίστηκαν από το μεσημέρι της Παρασκευής (22.12.2017) στο Μαρτίνο. Έμειναν για σχεδόν οκτώ ώρες ακινητοποιημένοι στα χιόνια.

Η ταλαιπωρία των οδηγών στο Μαρτίνο, στην Εθνική οδό Αθηνών – Θεσσαλονίκης, τελείωσε περίπου στις 23:00 το βράδυ. Τότε άρχισαν να κινούνται ξανά τα αυτοκίνητα αφού ο δρόμος “καθαρίστηκε” από το χιόνι κι “άνοιξε”.

Για πολλές ώρες όμως, σχεδόν από τις 15:00 το μεσημέρι της Παρασκευής και μέχρι το βράδυ, εκατοντάδες οδηγοί περίμεναν στην ουρά. Τα αυτοκίνητα είχαν ακινητοποιηθεί και στα δυο ρεύματα. Αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ουρά που ξεπέρασε τα 14 χιλιόμετρα.

Όλα ξεκίνησαν όταν ξεκίνησε όταν Ι.Χ. ακινητοποιήθηκαν στις στροφές της Μαλεσίνας. Φορτηγά, λεωφορεία και Ι.Χ. που ακολουθούσαν κόλλησαν στο σημείο και μετά ακολούθησε το χάος.

Καθώς η κυκλοφορία έχει αποκατασταθεί επετράπη και η κυκλοφορία των φορτηγών, που είχε απαγορευτεί από τα διόδια Αφιδνών.

500 μέτρα σε… 2,5 ώρες!

Αναγνώστρια του newsit.gr ήταν ανάμεσα στους οδηγούς που έμειναν για ώρες εγκλωβισμένοι στο Μαρτίνο. Όπως είπε, μέσα σε αυτό το διάστημα, τα αυτοκίνητα είχαν καταφέρει να διανύσουν απόσταση… 500 μέτρων!

“Δεν υπήρχε ούτε αστυνομία πιο πριν, ούτε κάποια άλλη ενημέρωση. Ξαφνικά σταματήσαμε και μάθαμε ότι είναι νταλίκες διπλωμένες μπροστά και προσπαθούν να καθαρίσουν το δρόμο”, τόνισε.

Δεν ήταν η μοναδική που κατήγγειλε πως ο κρατικός μηχανισμός δεν ήταν προετοιμασμένος, παρά το γεγονός πως είχε εκδοθεί έκτακτο δελτίο για τα ακραία καιρικά φαινόμενα.

Δείτε εικόνες και video από το Μαρτίνο

Με πληροφορίες από tvstar.gr

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις