Τετάρτη, 8 Μαΐ
24oC Αθήνα

100 δόσεις: Μάχη για το μαγικό χαρτάκι σε εφορίες και ΟΑΕΕ – Ατελείωτες ουρές για τη ρύθμιση

100 δόσεις: Μάχη για το μαγικό χαρτάκι σε εφορίες και ΟΑΕΕ – Ατελείωτες ουρές για τη ρύθμιση

– Λήγει σήμερα η προθεσμία στις εφορίες για την υπαγωγή στη ρύθμιση των 100 δόσεων
– Χαμός από ουρές και στον ΟΑΕΕ (πρώην ΤΕΒΕ)
– Άγνωστο ακόμη αν το Υπουργείο Οικονομικών θα δώσει παράταση
ΦΩΤΟ κ VIDEO NEWSIT

H ρύθμιση των 100 δόσεων…τα σπάει! Οι πολίτες που θέλουν να κλείσουν τους λογαριασμούς τους με την εφορία και τον ΟΑΕΕ έχουν σχηματίσει ατελείωτες ουρές από νωρίες το πρωί.

Ο χρόνος πιέζει κυρίως τους οφειλέτες στην εφορία καθώς η προθεσμία για υπαγωγή στη ρύθμιση λήγει σήμερα και το Υπουργείο Οικονομικών δεν έχει ανακοινώσει ακόμη αν θα δώσει ολιγοήμερη παράταση την οποία μετ’ επιτάσεως ζητούν οι πολίτες.

Ατελείωτες ουρές στον ΟΑΕΕ

Οι ουρές των πολιτών ξεκινούν από την είσοδο του υποκαταστήματος και φτάνουν μέχρι τον γκισέ με τα νούμερακια, οπως φαίνεται και στις εικόνες του Newsit στο υποκατάστημα του ΟΑΕΕ της Αγίας Παρασκευής.

Οπως λένε οι ασφαλισμένοι στο Newsit, το σύστημα με το που άνοιξε…έπεσε, με αποτέλεσμα να έχουν εξυπηρετηθεί μόλις 7 πολίτες μέχρι τις 8 και μισή, ενώ έχουν παραλάβει το μαγικό χαρτάκι ήδη 300 άνθρωποι με αποτέλεσμα να είναι “ασφυκτική” η κατάσταση στο κτίριο.

Αρκετοί  πολίτες που έχουν έρθει στο υποκατάστημα της Αγίας Παρασκευής λένε πως φοβούνται πως μπορεί να μην προλάβουν να υπαχθούν στη ρύθμιση των 100 δόσεων.

Υπάλληλος του ΟΑΕΕ δήλωσε στο Newsit οτι “δεν είναι δυνατόν να εξυπηρετηθούν όλοι αυτοί οι άνθρωποι μέχρι την Πέμπτη. Πρέπει να δώσουν παράταση για να εξυπηρετηθούν οι ασφαλισμένοι”.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΜΙΛΣΤΟΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΗΣ
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΙΣΜΗΝΗ ΛΕΝΤΖΟΥ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε