Τρίτη, 7 Μαΐ
25oC Αθήνα

Μιλήστε απεριόριστα στα κινητά με αστική χρέωση μέσω της Forthnet

Μιλήστε απεριόριστα στα κινητά με αστική χρέωση μέσω της Forthnet

Ο Όμιλος Forthnet με τις νέες υπηρεσίες Forthnet 2play Απεριόριστα προσφέρει κλήσεις από σταθερό προς όλα τα κινητά με αστική χρέωση ή και απεριόριστα και δημιουργεί ένα νέο πεδίο ανταγωνισμού μεταξύ της κινητής και της σταθερής τηλεφωνίας.

Με την κίνηση αυτή, ο Όμιλος Forthnet εισέρχεται έμμεσα στον ανταγωνισμό της κινητής τηλεφωνίας, επαναπροσδιορίζει δυναμικά τη στρατηγική του τοποθέτηση στον κλάδο τηλεπικοινωνιών και επιβεβαιώνει τη διαχρονική πρωτοπορία και καινοτομία του.

Σήμερα, με τις νέες αυτές υπηρεσίες ο Όμιλος Forthnet αισιοδοξεί να αυξήσει τα μερίδια αγοράς του στον κλάδο και ανταγωνίζεται ευθέως τους παρόχους κινητής αλλά και σταθερής τηλεφωνίας προσφέροντας χρεώσεις τουλάχιστον δέκα φορές πιο οικονομικές σε σύγκριση με τις μέχρι «χτες» χρεώσεις της αγοράς. Η απάντηση των λοιπών παρόχων αναμένεται από την αγορά, αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι ο καταναλωτής θα είναι ο πλέον ωφελημένος, ειδικά στη τρέχουσα οικονομική συγκυρία που έχει επηρεάσει τόσο το εισόδημά του όσο και την καταναλωτική του κουλτούρα.

Οι υπηρεσίες Forthnet 2play Απεριόριστα αλλάζουν τα δεδομένα επαναπροσδιορίζοντας ριζικά τη σχέση του καταναλωτή με τη σταθερή τηλεφωνία. Η Forthnet, αλλάζει τον τρόπο που επικοινωνούσαμε μέχρι σήμερα και προσφέρει πρώτη στην Ελλάδα την δυνατότητα για κλήσεις από το σταθερό προς όλα τα κινητά με αστική χρέωση ή και απεριόριστα. Οι νέες υπηρεσίες Forthnet 2play Απεριόριστα απαντούν στις σύγχρονες καθημερινές ανάγκες για αξιόπιστες υπηρεσίες τηλεφωνίας και internet με υψηλές ταχύτητες έως 50Mbps, ενώ παράλληλα μειώνουν σημαντικά τα συνολικά τηλεπικοινωνιακά κόστη.

Συγκεκριμένα, μέχρι σήμερα, για 160’ ομιλίας από σταθερό προς κινητό, ανεξαρτήτως δικτύου, κόστιζαν στον καταναλωτή minimum 9,86€. Τώρα, με τις νέες υπηρεσίες Forthnet Απεριόριστα, 160’ ομιλίας από σταθερό προς κινητό, ανεξαρτήτως δικτύου, κοστίζουν 4,78€ maximum, ένα όφελος τουλάχιστον 60,88€ το χρόνο!
Τα νέα πακέτα που λάνσαρε η Forthnet στην αγορά προσφέρουν μια μοναδική ποιότητα υπηρεσιών με την πλέον ανταγωνιστική τιμή και σίγουρα θα αλλάξουν τη σχέση του πελάτη μας με το σταθερό τηλέφωνο.

Ενδεικτικά,  το πρώτο πακέτο με πάγιο 22,90 ευρώ τον μήνα, προσφέρει απεριόριστες κλήσεις προς σταθερά τηλέφωνα εντός του δικτύου της εταιρείας, κλήσεις προς όλα τα κινητά με αστική χρέωση 0,0299 ευρώ ανά λεπτό και γρήγορο internet ως 24 Mbps. Το δεύτερο πακέτο με χρέωση 27,90 ευρώ τον μήνα, ο καταναλωτής έχει απεριόριστες κλήσεις προς όλα τα σταθερά τηλέφωνα, κλήσεις προς όλα τα κινητά με αστική χρέωση 0,0299 ευρώ ανά λεπτό και γρήγορο internet ως 24 Mbps.

Στο τρίτο πακέτο με μηνιαίο κόστος 37,90 ευρώ, ο χρήστης έχει απεριόριστες κλήσεις προς όλα τα σταθερά τηλέφωνα, 720 λεπτά (ή 12 ώρες) για κλήσεις προς όλα τα κινητά και αστική χρέωση 0,0299 ευρώ ανά λεπτό, καθώς και γρήγορο internet ως 24 Mbps. Σε όλα τα προγράμματα με επιπλέον 10 ευρώ τον μήνα οι συνδρομητές της Forthnet μπορούν να έχουν υπεργρήγορο internet με ταχύτητες έως 50 Mbps.

Ο Όμιλος Forthnet προσφέρει ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών σταθερής τηλεφωνίας, ευρυζωνικού internet και συνδρομητικής τηλεόρασης, σε ιδιώτες, επιχειρήσεις και Δημόσιους Φορείς σε όλη την Ελλάδα.

Η Forthnet, η εταιρία που έφερε το internet στη χώρα, είναι η πρώτη εταιρεία σε συνδρομητές, μεταξύ αυτών που δημιουργήθηκαν μετά την απελευθέρωση της αγοράς τηλεπικοινωνιών, εισάγοντας στην αγορά καινοτόμα προϊόντα όπως το ADSL in a box και πρωτοποριακές υπηρεσίες όπως το Forthnet 2play που συνδυάζει σταθερή τηλεφωνία και ευρυζωνικό internet και πρόσφατα τις υπηρεσίες Forthnet απεριόριστα με κλήσεις από σταθερό σε κινητό με αστική χρέωση.

Παράλληλα, η Nova, η πρώτη συνδρομητική, ψηφιακή, δορυφορική τηλεόραση στην Ελλάδα, ήταν αυτή που έφερε στη χώρα μας την κορυφαία ποιότητα ήχου και εικόνας High Definition και έκανε την πρώτη 3D παραγωγή και μετάδοση, προσφέροντας αποκλειστικό κινηματογραφικό και αθλητικό περιεχόμενο.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε