Πέμπτη, 18 Απρ.
22oC Αθήνα

«Μου έλεγαν πιάνεις χώρο, μην μπαίνεις μπροστά μας» – Πώς νεαρή δασκάλα έχασε 50 κιλά

«Μου έλεγαν πιάνεις χώρο, μην μπαίνεις μπροστά μας» – Πώς νεαρή δασκάλα έχασε 50 κιλά

Πριν από λίγα χρόνια ζύγιζε 110 κιλά και πλέον απαλλαγμένη από το περιττό βάρος ζει μια νέα ζωή. Η Κατερίνα Διακογιώργιου που μένει και εργάζεται στη Ρόδο ως δασκάλα μέσα από τη μάχη της για να χάσει κιλά μιλάει ακομπλεξάριστα και περνά το δικό της μήνυμα για το bullying που δέχτηκε.

Η «δασκάλα με τα χρυσά μαλλιά και το φωτεινό χαμόγελο», όπως την αποκαλούν οι φίλες της μίλησε στην εκπομπή Tlive και στην Τατιάνα Στεφανίδου και έστειλε ένα μήνυμα δύναμης.

«Θυμάμαι και την σκληρότητα να μπαίνω σε ένα πάρτι, να γελάνε και να με δείχνουν. Να λένε… ”πω πω δες τι φοράει”. Θυμάμαι τα λόγια τους και τα πρόσωπά τους», ήταν τα λόγια της. 

Από τα αρνητικά σχόλια που άκουγε για τα κιλά και την εμφάνισή της έκλαιγε μόνη της. Με την κατάλληλη διατροφή έχασε δεκάδες κιλά. «Από τα δέκα μου χρόνια άρχισαν να βάζω κάποια παραπανίσια κιλά ακι στα 17 μου ζύγιζα 110. Τα κιλά άρχισα να τα παίρνω στην εφηβεία. Έβλεπα τα κιλά να ανεβαίνουν και δεν μπορούσα να τα σταματήσω. Ήταν δύσκολα εκείνα τα χρόνια. Ήταν δύσκολη η αντιμετώπιση εφήβων και ενηλίκων. Πήγαινα για ρούχα και μου έλεγαν ότι δεν έχουμε ρούχα για εσάς. Έλεγα ”τι κακό τους έχω κάνει”. Για να με δείχνουν κάτι κακό έχω κάνει και μετά έτρωγα. Ηταν η αυτοτιμωρία μου και ένας φαύλος κύκλος».

Όπως δήλωσε, τα κιλά τα έχασε όταν ήταν φοιτήτρια, ακολουθώντας τις συμβουλές διατροφολόγου. «Με συμβούλεψε και με καθοδήγησε και για εμένα ήταν η πρώτη μορφή ψυχοθεραπείας. Πήγαινα και της άνοιγα τη ψυχή μου» είπε χαρακτηριστικά και σημείωσε ότι το “κλικ” της έγινε όταν πήγε να κάνει κάποιες εξετάσεις και ο γιατρός της είπε εμμέσως ότι τα αποτελέσματα δεν ήταν για κορίτσι 17 ετών.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις