Τρίτη, 16 Απρ.
21oC Αθήνα

Norman Atlantic: “Θα καούμε σαν τα ποντίκια” μου είπε ο άντρας μου (ΒΙΝΤΕΟ)

Φωτό newsIT
Φωτό newsIT

Συγκλονιστική μαρτυρία της συζύγου ενός μέλους του πληρώματος του πλοίου Norman Atlantic, η οποία λυγίζει μπροστά στην κάμερα και μεταφέρει τα όσα της είπε ο άντρας της στην συνομιλία τους που κράτησε λίγα μόλις δευτερόλεπτα για την φωτιά που ακίομη δεν έχει σβήσει.

“Ο σύζυγός μου Αλέξανδρος Τζιουρτζιώτης, είναι τρίτος μάγειρας μέσα και η τελευταία επικοινωνία που είχα ήταν στις 11:30 η ώρα το πρωί. Μετά από εκεί παίρνω, παίρνω…”, λέει αρχικά η σύζυγος ενός από τους επιβαίνοντες στο Norman Atlantic.

Η ίδια, συγκλονισμένη, συνεχίζει: “Ήταν ανυπόφορη η κατάσταση μου είπε, δεν μπορούσε να αναπνεύσει, μου λέει να μας βοηθήσει ο Θεός γιατί θα καούμε ζωντανοί σαν τα ποντίκια. Αυτή ήταν η τελευταία του κουβέντα, σας αγαπώ πολύ μου είπε και έκλεισε το τηλέφωνο, αυτό τίποτα άλλο παιδιά”.

“Τώρα παίρνετε και είναι κλειστό;” την ρώτησαν οι δημοσιογράφοι, με την γυναίκα να απαντά “ναι δεν πιάνει καθόλου. Προσπαθούσαμε κι από την εταιρεία, παίρναμε τηλέφωνο δεν το σηκώνει κανείς κι έτσι ήρθαμε εδώ να μάθουμε τι γίνεται”.

Σχετικά με το τι της μετέφερε ο σύζυγός της, είπε “κάπνα, φόβος, παγωνιά, βρέχει συνέχεια”.

Ακόμη, τόνισε πως κανένας δεν τους έχει πάρει τηλέφωνο για να τους ενημερώσει για την κατάσταση.

Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο:

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΣΟΥΧΑΙΜΠ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε