Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

ΟΓΑ Δικαιούχοι δωρεάν βιβλίων: Τα 175.000 ονόματα

δικαιούχοι δωρεάν βιβλίων

Οι 175.000 δικαιούχοι δωρεάν βιβλίων για το πρόγραμμα παροχής δωρεάν βιβλίων έτους 2017. Διαβάστε την επίσημη ανακοίνωση του ΟΓΑ.

Ο ΟΓΑ ενημερώνει ποιοι είναι οι δικαιούχοι δωρεάν βιβλίων, αφού πραγματοποιήθηκε η κλήρωση για την ανάδειξη των 175.000 ονομάτων. Διαβάστε τι ισχύει για το πρόγραμμα αναλυτικά.

Πού είναι διαθέσιμα τα ονόματα

Η Διοίκηση του ΟΓΑ ανακοινώνει ότι τα ονόματά τους είναι διαθέσιμα στην ιστοσελίδα του ΟΓΑ. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφτούν την ιστοσελίδα του ΟΓΑ (www.oga.gr), στο πεδίο (Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες ΟΓΑ/ Αγροτική Εστία /Κληρωθέντες Δικαιούχοι Προγραμμάτων Αγροτικής Εστίας).

Τι ισχύει για το πρόγραμμα

Το πρόγραμμα ισχύει από 1-9-2017 έως 8-5-2018 και εφαρμόζεται σε όλους τους νομούς της χώρας. Οι δικαιούχοι δωρεάν βιβλίων, επιλέγουν καθ’ όλη τη διάρκεια ισχύος του προγράμματος δωρεάν βιβλία, αξίας μέχρι 20 € (μορφωτικού, ψυχαγωγικού περιεχομένου, φροντιστηριακά, σχολικά ή ξενόγλωσσα βοηθήματα κ.λπ.) από τον αναρτημένο στην ιστοσελίδα του ΟΓΑ κατάλογο βιβλιοπωλείων ή εκδοτικών οίκων.

Σημειώνουμε ότι οι δικαιούχοι δωρεάν βιβλίων δεν παραλαμβάνουν δελτία αλλά απευθύνονται στα συμβεβλημένα με τον ΛΑΕ ΟΓΑ βιβλιοπωλεία και εκδοτικούς οίκους.

Επισημαίνεται τέλος, ότι δεν επιτρέπεται η προμήθεια άλλων ειδών εκτός από βιβλία.

Ποιοι είναι οι 175.000 δικαιούχοι δωρεάν βιβλίων

Δείτε εδώ αν είστε ένας από τους δικαιούχους.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις