Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Όταν η Εγνατία βάφτηκε ξανά με αίμα (ΦΩΤΟ)

Όταν η Εγνατία βάφτηκε ξανά με αίμα (ΦΩΤΟ)

Ήταν Ιανούαριος του 2013 όταν μια ακόμη καραμπόλα στην Εγνατία συντάραξε το πανελλήνιο. Το δυστύχημα είχε σαν αποτέλεσμα να χάσει τότε τη ζωή της μια γυναίκα και να τραυματιστούν 26 άτομα… Δείτε συγκλονιστικές φωτογραφίες.

Μνήμες από παλαιότερη φονική καραμπόλα ξύπνησαν με το σημερινό τραγικό δυστύχημα με τη νταλίκα στην Εγνατία, που στοίχισε τη ζωή σε 4 ανθρώπους.

Το χρονικό της τραγωδίας

Ήταν Ιανουάριος του 2013 όταν μια άλλη καραμπόλα και πάλι με την εμπλοκή μιας νταλίκας είχε ως αποτέλεσμα μια ηλικιωμένη γυναίκα να χάσει τη ζωή της και δεκάδες άνθρωποι να τραυματιστούν

Ο τραγικός απολογισμός ήταν μια γυναίκα νεκρή και 26 τραυματίες αλλά και πολλά κατεστραμμένα αυτοκίνητα. Όλοι όσοι βρέθηκαν στο σημείο δεν πίστευαν ότι δεν υπήρχαν και άλλες απώλειες σε ανθρώπινες ζωές.

Όλα ξεκίνησαν στις 08.45 της 22ας Ιανουαρίου 2013, στη θέση ”Κλειδί” στο ρεύμα της Εγνατίας προς Θεσσαλονίκη, στο ύψος της Βέροιας. Στην περιοχή υπήρχε πυκνή ομίχλη και μια νταλίκα ανατράπηκε. Τα 19 αυτοκίνητα και η μία νταλίκα που ακολουθούσαν συγκρούστηκαν σε μια φονική καραμπόλα, που στοίχισε τη ζωή σε μια γυναίκα οδηγό.

Ασθενοφόρα έφτασαν γρήγορα στο σημείο και άρχισαν να απεγκλωβίζουν τους οδηγούς που βρίσκονταν μέσα στα αυτοκίνητά τους. Συνολικά από την πρώτη καραμπόλα, υπήρξαν εκτός από την 78χρονη γυναίκα που υπέκυψε στα τραύματά της και 26 τραυματίες που μεταφέρθηκαν σε νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης














Η δεύτερη καραμπόλα με ετοιμόγεννη γυναίκα

Σε απόσταση 300 – 500 μέτρων από την πρώτη, την ίδια μέρα είχε σημειωθεί ακόμα μία καραμπόλα, στην οποία ενεπλάκησαν 8 οχήματα, μεταξύ των οποίων και ένα ασθενοφόρο που μετέφερε μια έγκυο σε μαιευτήριο. Δύο άτομα τραυματίστηκαν, ενώ στήθηκε μεγάλη επιχείρηση για τη μεταφορά της ετοιμόγεννης στην Θεσσαλονίκη.

Η έγκυος βρισκόταν σε ασθενοφόρο που τη μετέφερε από την Πτολεμαϊδα στο Ιπποκράτειο για να γεννήσει. Κατά τη διάρκεια της καραμπόλας το ασθενοφόρο ανατράπηκε, αλλά ευτυχώς η γυναίκα δεν τραυματίστηκε και συνέχισε λίγο αργότερα για τη Θεσσαλονίκη, όπου και γέννησε δίδυμα…

Διαβάστε επίσης:

Καραμπόλα θανάτου στην Εγνατία Οδό – Νταλίκα – φονιάς έπεσε πάνω σε 40 αυτοκίνητα – Τέσσερις νεκροί, ένας άνθρωπος κάηκε ζωντανός!

Φονική καραμπόλα με νταλίκα στην Εγνατία Οδό – Τέσσερις νεκροί και πολλοί τραυματίες

Καραμπόλα με νταλίκα λόγω έργων στην Εγνατία

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε