Ελλάδα

Παλαιό Φάληρο: Το μυστήριο με τα χάπια, η βούρτσα και οι κηλίδες αίματος στα ρούχα που άφησε η μητέρα της μικρής Τζένα στη σακούλα

Το συγκεκριμένο χάπι δίνεται για τη διαχείριση του πόνου - Η 32χρονη θα δώσει τις δικές της εξηγήσεις αύριο Τετάρτη όπου θα απολογηθεί στον ανακριτή
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Σοκάρουν τα ευρήματα των Αρχών στην υπόθεση του Παλαιού Φαλήρου, όπου τα ξημερώματα της Κυριακής (27.7.2025) εντοπίστηκε νεκρή στην παραλία Εδέμ η μικρή Τζένα, ένα μικρό κοριτσάκι μόλις 3 ετών. 

Πίσω από τον θάνατο του κοριτσιού βρίσκεται η ίδια η μητέρα της, η οποία έχει ομολογήσει ότι το παιδί χτύπησε – χωρίς να πείθει τις Αρχές – και στη συνέχεια το πήγε στην παραλία του Παλαιού Φαλήρου όπου η μικρή Τζένα ξεψύχησε μέσα στο νερό

Η μητέρα της, μια γυναίκα 32 ετών από την Αλγερία δεν έχει καταφέρει μέχρι στιγμής να πείσει τις Αρχές για όλα όσα έγιναν και οδήγησαν στον θάνατο της μικρής Τζένα.

Πλέον, το σενάριο το παιδί να κακοποιήθηκε, η μητέρα να άφησε τη μικρή Τζένα να πνιγεί στη θάλασσα, και στη συνέχεια να αποκρύψει όλα τα στοιχεία που την επιβαρύνουν, είναι ιδιαίτερα ορατό.

Το μεσημέρι της Δευτέρας εντοπίστηκαν κρυμμένα σε έναν θάμνο κοντά στο σπίτι της οικογένειας στα Κάτω Πατήσια, το φουστάνι της 32χρονης που φορούσε τη μοιραία βραδιά, ματωμένα ρούχα, μια βούρτσα αλλά και χάπια. Πρόκειται για χάπια με τη δραστική ουσία πρεγκαμπαλίνη. 

«Πολύ μεγάλη η σημασία των ιστολογικών και τοξικολογικών εξετάσεων. Αυτή μπορεί να του έδωσε χάπια, να το έσπασε στο ξύλο, να του έδωσε χάπια για να μην κλαίει. Έχω εικόνα για το πώς βρέθηκε το παιδί. Βρέθηκε με σπασμένα δόντια, μια συνεχή κακοποίηση», σημείωσε ο Γιώργος Καλλιακμάνης μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ και πρόσθεσε, μάλιστα, πως για να ξεφορτώθηκε την βούρτσα η ίδια θεωρούσε πως είναι ενοχοποιητικό στοιχείο και δεν αποκλείεται να έχει χρησιμοποιηθεί ως εργαλείο κακοποίησης.

 

Ο ψυχίατρος Αντώνης Ντακανάλης μιλώντας στην ίδια εκπομπή σημείωσε πως το συγκεκριμένο χάπι δίνεται για τη διαχείριση του πόνου και περιέγραψε μια υπόθεση από το εξωτερικό, όπου κακοποιούσαν ένα παιδί και του έδιναν το φάρμακο αυτό για να αντέχει τον πόνο. 

«Φαίνεται μια γυναίκα ψυχρή, αποφασισμένη, ατάραχη σε όλα και ενήργησε με σχέδιο. Δεν βλέπω κανένα ίχνος μεταμέλειας. Είχε σχέδιο, ήταν αποφασισμένη και προσπαθούσε να το εκτελέσει με μεθοδικότητα» σημείωσε.

Για το κίνητρό της, ο κ. Ντακανάλης εκτιμά πως δύο είναι τα σενάρια: «Είτε αυτή η γυναίκα είχε βάρος και επειδή το παιδί ήταν άρρωστο, ήθελε να το ξεφορτωθεί, είτε – το πιο πιθανό – είναι να υπήρχε κακοποίηση πριν πετάξει το παιδί να πνιγεί στη θάλασσα».

Η 32χρονη θα δώσει τις δικές της εξηγήσεις αύριο Τετάρτη (6.8.2025), όπου θα απολογηθεί στον ανακριτή. 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Θεσσαλονίκη: Άνδρας βιντεοσκοπούσε 45χρονη σε τουαλέτες αθλητικού κέντρου – «Ούρλιαζα και κλωτσούσα την πόρτα να την σπάσω»
«Ξαφνικά βλέπω από το διαχωριστικό των δύο γυναικείων τουαλετών κάτι μαύρο να κινείται. Βλέπω ότι κάποιος είχε το κινητό του ανοιχτό με την κάμερα και ότι τραβάει»
Άνδρας βιντεοσκοπούσε 45χρονη στις τουαλέτες αθλητικού κέντρου
Περιστέρι: «Τους δίναμε ρούχα αλλά φορούσαν τα ίδια βρώμικα και σκισμένα» – Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες για τα 6 παιδιά που ζούσαν μέσα σε ακαθαρσίες
«Αυτά τα παιδάκια σίγουρα θα έχουν πάθει καμιά πνευμονία. Ήταν ανατριχιαστική κατάσταση» λέει ο διευθυντής του σχολείου των παιδιών της οικογένειας
Το σπίτι τρώγλη στο Περιστέρι
6
Εξαφανίστηκε 46χρονη από την Βικτώρια Αττικής – Η ανακοίνωση από το «Χαμόγελο του Παιδιού»
Η Σμυλιανή Ελένη, έχει ύψος 1.65 μ., κανονικό βάρος, έχει καστανά μαλλιά και καστανά μάτια, έχει τατουάζ στο εσωτερικό αριστερό της μπράτσο και στον αριστερό καρπό και σκουλαρίκι στη μύτη και στα χείλη
Εξαφάνιση