Πέμπτη, 25 Απρ.
20oC Αθήνα

Ανθρωποκυνηγητό με “άρωμα” Παλαιοκώστα! Ψάχνουν τους ληστές που πήραν 100 χιλιάδες ευρώ από την τράπεζα στη Φαρκαδόνα – ΦΩΤΟ

Αστυνομικοί συλλέγουν πληροφορίες για να φτάσουν στα ίχνη των δραστών - ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Αστυνομικοί συλλέγουν πληροφορίες για να φτάσουν στα ίχνη των δραστών - ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Συναγερμός έχει σημάνει εδώ και λίγη ώρα στις Αστυνομικές Διευθύνσεις Ιωαννίνων και Άρτας, μετά από τη ληστεία που έγινε  στο υποκατάστημα τράπεζας, στη Φαρκαδώνα Τρικάλων, με λεία πάνω από 100.000 ευρώ!

Οι πρώτες μαρτυρίες λένε ότι οι δράστες ήταν τρεις ένοπλοι -με βαρύ μάλιστα οπλισμό- και είχαν φροντίσει να αλλοιώσουν τα χαρακτηριστικά τους φορώντας περούκες, καπέλα και γυαλιά.

Σύμφωνα με το epirusgate, διιέφυγαν με αυτοκίνητο τύπου τζιπ, το οποίο πιθανόν να έχει κλαπεί από περιοχή της Αττικής, πριν από λίγα 24ωρα.

Το υποκατάστημα της τράπεζας που έγινε η ληστεία - ΦΩΤΟ EUROKINISSI

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Αυτή την ώρα βρίσκεται σε εξέλιξη έρευνες στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλίας για τον εντοπισμό και τη σύλληψή τους.

Στα όρια της Ηπείρου με τη Θεσσαλία έχουν στηθεί μπλόκα από πάνοπλους άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. που φρουρούν τους οδικούς άξονες, τους παράδρομους αλλά και τους αγροτικούς δρόμους προς τις περιφερειακές Ενότητες Ιωαννίνων και Άρτας.

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Ο τρόπος και το σχέδιο βάσει του οποίου έδρασαν οι ληστές, “φωτογραφίζει” τον “φαντομά” Παλαιοκώστα, ο οποίος κυκλοφορεί ελεύθερος…

Πηγή: epirusgate
Φωτογραφίες: EUROKINISSI

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε