Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Πού θα το στρώσει το βράδυ στην Αττική

Πού θα το στρώσει το βράδυ στην Αττική

Xιονίζει από το πρωί και στην Αττική λόγω της σφοδρής κακοκαιρίας που πλήττει τη χώρα.  Δείτε σε ποιες περιοχές θα το στρώσει τη νύχτα. Χιόνια θα πέσουν από το Μαρούσι και πάνω ενώ νιφάδες θα πέσουν ακόμη και στο κέντρο της Αθήνας αλλά δε θα υπάρξει χιονόστρωση. Τι προβλέπει ο Τάσος Αρνιακός.

Σε λευκό κλοιό πολλές περιοχές της Αττικής με πρωταγωνίστριες την Πάρνηθα και την Πεντέλη.

Που θα το στρώσει στην Αττική μέσα στη νύχτα

Οπως προεβλεψε ο μετεωρολογος Τάσος Αρνιακός, μέσα στη νύχτα θα αρχίσει να χιονίζει απο το Μαρούσι και πάνω και το χιόνι θα φτάσει τους 5 με 10 πόντους. Στα βορειότερα προάστια ωστόσο η χιονόπτωση θα είναι πυκνότερη και θα το στρώσει στον Αγιο Στέφανο, στο Κρυονέρι, στη Βαρυμπόμπη, στην Ιπποκράτειο Πολιτεία, στο Γραμματικό, στον Βαρνάβα, στο Καπανδρίτι. Εξαιρετικά πυκνή θα είναι η χιονόπτωση στη Μαλακάσα και γι΄αυτο οι οδηγοί θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί.

Ακόμη πυκνότερη θα είναι η χιονόστρωση στα δυτικά της Αττικής, στην παλιά εθνική οδο Αθηνών – Θηβών, στα Βίλια, στην Κάζα, στην Οινόη και στις Ερυθρές. Χιόνια θα πέσουν στη Χασιά και οι οδηγοί που θα κινηθούν από εκεί και πάνω θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ – ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΙΣΜΗΝΗ ΛΕΝΤΖΟΥ

ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ NEWSIT

Θέρμανση & Εξοικονόμηση: Διαβάστε όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζετε στο μεγάλο δημοσιογραφικό αφιέρωμα του Newsit

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε