Τρίτη, 19 Μαρ.
15oC Αθήνα

Προσλήψεις στο Δημόσιο: 1.899 θέσεις μόνιμων σε ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ, ΕΛΤΑ, ΟΑΕΔ, Φυλακές και Μουσεία

Προσλήψεις Δημόσιο ΔΕΗ ΕΥΔΑΠ ΕΛΤΑ ΟΑΕΔ

– Χιλιάδες προσλήψεις μονίμων και εποχικών στο Δημόσιο, σε Δήμους και σε ΔΕΚΟ
– Δείτε αναλυτικά τις θέσεις σε ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ, ΕΛΤΑ, ΟΑΕΔ, Μουσεία και Φυλακές
– Τι θα γίνει με τους διαγωνισμούς μέσω ΑΣΕΠ

Οι προσλήψεις στο Δημόσιο συνεχίζονται. Μέσα στο επόμενο διάστημα ανοίγουν 1.899 μόνιμες θέσεις εργασίας σε ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ, ΕΛΤΑ, ΟΑΕΔ, αλλά και στις Φυλακές και τα Μουσεία σε ολόκληρη τη χώρα.

Που και πόσοι μόνιμοι θα προσληφθούν στο Δημόσιο

Υπουργείο Πολιτισμού 70

ΔΕΗ 26

Σωφρονιστικά ιδρύματα 633

ΕΥΔΑΠ 300

ΕΛΤΑ 510

ΟΑΕΔ 360

Το σχετικό ΦΕΚ για τη διενέργεια διαγωνισμού μέσω ΑΣΕΠ για την πρόσληψη 70 ατόμων σε μουσεία αναμένεται να δημοσιευτεί μέσα στο επόμενο διάστημα. Το σχετικό αίτημα του υπουργείου Πολιτισμού αναφέρει ότι θα γίνουν προσλήψεις μόνιμων αρχαιολόγων, αρχιτεκτόνων, φυλάκων και συντηρητών.

Σε ότι αφορά στις 26 θέσεις στη ΔΕΗ ήδη έχει σταλεί στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης προς δημοσίευση ο διαγωνισμός 12Κ/2017.

Αντίθετα ο διαγωνισμός για την πρόσληψη των 633 σωφρονιστικών υπαλλήλων φαίνεται να καθυστερεί, παρά το γεγονός ότι ήδη από το καλοκαίρι έχουν δημοσιευτεί στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ οι θέσεις που θα πρέπει να καλυφθούν με μόνιμο προσωπικό.

Η προκήρυξη της ΕΥΔΑΠ για 300 άτομα αναμένεται να “τρέξει” στα τέλη του μήνα.

Το αμέσως επόμενο διάστημα και πριν τα Χριστούγεννα αναμένεται να προκηρυχθούν και οι διαγωνισμοί για 360 θέσεις στον ΟΑΕΔ για την κάλυψη θέσεων εργασιακών συμβούλων οι οποίες είναι κενές, ενώ το επόμενο διάστημα αναμένεται να “ξεπαγώσει” και ο διαγωνισμός των ΕΛΤΑ για την πρόσληψη 510 ατόμων.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις