Ελλάδα

Ροδόπη: Μπαράζ νέων συλλήψεων για τον πνιγμό της 11χρονης – Ανάμεσά τους η αδελφή της και η ναυαγοσώστρια

Για το τραγικό συμβάν έχουν ήδη συλληφθεί και οι γονείς του κοριτσιού για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο φάκελος με την υπόθεση του πνιγμού της 11χρονης στην παραλία Ίμερου στη Ροδόπη, εμπλουτίζεται διαρκώς με νέες συλλήψεις. 

Σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις για τον πνιγμό του άτυχου παιδιού στη Ροδόπη, οι αρχές πέρασαν χειροπέδες σε συνολικά τέσσερα νέα άτομα.

Συγκεκριμένα, υπόλογοι πλέον στη δικαιοσύνη είναι η αδελφή της 11χρονης για έκθεση σε κίνδυνο, ένας 43χρονη χειριστής ταχυπλόπου, ένας 47χρονος δημοτικός υπάλληλλος και μια 27χρονη ναυαγοσώστρια (υπήκοος Κύπρου) για «παράλειψη προσφοράς βοήθειας». 

Υπενθυμίζεται ότι για το τραγικό συμβάν έχουν ήδη συλληφθεί και οι γονείς του κοριτσιού για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο.

Η τραγωδία συνέβη το πρωί της περασμένης Παρασκευή (01.08.2025) όταν η 11χρονη παρασύρθηκε με ένα φουσκωτό σωσίβιο και ανασύρθηκε νεκρή το μεσημέρι της ίδιας ημέρας. 

Το παιδί μπήκε στη θάλασσα στην περιοχή Ίμερου στη Ροδόπη, όταν ξαφνικά άρχισε να απομακρύνεται από τα ρεύματα και τους ανέμους. Αμέσως υπήρξε μεγάλη κινητοποίηση και η ανήλικη εν τέλει εντοπίστηκε από ελικόπτερο της Πολεμικής Αεροπορίας και περισυνελέγη από ένα καταδυτικό σκάφος με τη συνδρομή ενός ναυαγοσώστη και μεταφέρθηκε στο λιμάνι του Ίμερου.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Θεσσαλονίκη: Άνδρας βιντεοσκοπούσε 45χρονη σε τουαλέτες αθλητικού κέντρου – «Ούρλιαζα και κλωτσούσα την πόρτα να την σπάσω»
«Ξαφνικά βλέπω από το διαχωριστικό των δύο γυναικείων τουαλετών κάτι μαύρο να κινείται. Βλέπω ότι κάποιος είχε το κινητό του ανοιχτό με την κάμερα και ότι τραβάει»
Άνδρας βιντεοσκοπούσε 45χρονη στις τουαλέτες αθλητικού κέντρου
Περιστέρι: «Τους δίναμε ρούχα αλλά φορούσαν τα ίδια βρώμικα και σκισμένα» – Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες για τα 6 παιδιά που ζούσαν μέσα σε ακαθαρσίες
«Αυτά τα παιδάκια σίγουρα θα έχουν πάθει καμιά πνευμονία. Ήταν ανατριχιαστική κατάσταση» λέει ο διευθυντής του σχολείου των παιδιών της οικογένειας
Το σπίτι τρώγλη στο Περιστέρι
6
Εξαφανίστηκε 46χρονη από την Βικτώρια Αττικής – Η ανακοίνωση από το «Χαμόγελο του Παιδιού»
Η Σμυλιανή Ελένη, έχει ύψος 1.65 μ., κανονικό βάρος, έχει καστανά μαλλιά και καστανά μάτια, έχει τατουάζ στο εσωτερικό αριστερό της μπράτσο και στον αριστερό καρπό και σκουλαρίκι στη μύτη και στα χείλη
Εξαφάνιση