Παρασκευή, 29 Μαρ.
25oC Αθήνα

Ρούλα Πισπιρίγκου: Αμίλητη στα κρατητήρια της ΓΑΔΑ – Δεν έχει ομολογήσει

Ρούλα Πισπιρίγκου Πάτρα

Ανέκφραστη και αμίλητη, η Ρούλα Πισπιρίγκου περιμένει να οδηγηθεί σήμερα (31.03.2022) στον ανακριτή και αναμένεται να πάρει προθεσμία για να απολογηθεί. Η 33χρονη από την Πάτρα κατηγορείται για τη δολοφονία της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας, στην οποία φέρεται να χορήγησε με ένεση μεγάλη ένεση κεταμίνης.

Η εξέλιξη της υπόθεσης με το θάνατο των τριών παιδιών από την Πάτρα έχει σοκάρει το πανελλήνιο. Η Ρούλα Πισπιρίγκου συνελήφθη χθες το απόγευμα για το θάνατο της 9χρονης κόρης της και πέρασε το βράδυ στα κρατητήρια του 11ου ορόφου της ΓΑΔΑ, όπου βρίσκεται το τμήμα Ανθρωποκτονιών.

Αμίλητη, ανέκφραστη και μη συνεργαζόμενη με τις αρχές, η 33χρονη δεν έχει ομολογήσει τίποτα. Πέρασε το βράδυ υπό συνεχή επιτήρηση αστυνομικών, αφού είχαν εκφραστεί φόβοι ότι ίσως να προσπαθούσε να αυτοκτονήσει.

Σύμφωνα με το MEGA από χθες το απόγευμα όταν μεταφέρθηκε από την Πάτρα στη ΓΑΔΑ, τη Ρούλα Πισπιρίγκου δεν έχει επισκεφτεί ούτε ο συνήγορός της, Απόστολος Λύτρας.

 

Η Ρούλα Πισπιρίγκου κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση. Φέρεται να χορήγησε με ένεση μεγάλη ποσότητα κεταμίνης στην 9χρονη Τζωρτζίνα, με αποτέλεσμα το παιδί να αφήσει την τελευταία του πνοή στις 29 Ιανουαρίου 2022 στο νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού». Φέρεται δε σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες να είχε προσπαθήσει 9 φορές (!) να σκοτώσει το παιδί!

Η μητέρα, που μέσα σε διάστημα τριών ετών έχασε και τα τρία παιδιά της, είναι αντιμέτωπη με βαρύτατο και εξαιρετικά αναλυτικό κατηγορητήριο. Καλείται να δώσει τη δική της εκδοχή σε όσα της καταλογίζονται βάσει της ενδελεχούς έρευνας του Τμήματος Ανθρωποκτονιών.

Όπως αναφέρουν μάλιστα δικαστικές πηγές η υπόθεση του θανάτου του παιδιού δείχνει “απολύτως δεμένη” με ισχυρά στοιχεία που συνδέουν ευθέως τη μητέρα με τον θάνατο της Τζωρτζίνας που δέχθηκε θανατηφόρα δόση ή δόσεις συγκεκριμένης φαρμακευτικής ουσίας (κεταμίνη), η οποία δεν κυκλοφορεί ελεύθερα στο εμπόριο.

Όπως εκτιμάται, η Ανακρίτρια που καλείται να διενεργήσει κύρια ανάκριση για τον θάνατο της 9χρονης, πιθανότατα θα χειριστεί εφόσον υπάρχουν ποινικά ευρήματα και τις υποθέσεις για τους θανάτους των άλλων δύο παιδιών της κατηγορουμένης, της Μαλένας τον Απρίλιο του 2019 σε ηλικία 3,5 ετών στο νοσοκομείο Ελπίδα και της μόλις 6 μηνών Ίριδας στο σπίτι της οικογένειας τον Μάρτιο του 2021.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις