Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

Σύγκρουση τρένων στα Τέμπη: Ταυτοποιήθηκε η σορός της σοπράνο Ελισάβετ Χατζηβασιλείου

Σύγκρουση τρένων στα Τέμπη: Ταυτοποιήθηκε η σορός της σοπράνο Ελισάβετ Χατζηβασιλείου

Τραγικός επίλογος και για την σοπράνο Ελισάβετ Χατζηβασιλείου, καθώς έγινε γνωστό πως η σορός της ταυτοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου (4.3.2023). Η 26χρονη Ελισάβετ είναι και επίσημα ένα από τα θύματα της μοιραίας σύγκρουσης των τρένων στα Τέμπη.

Η Ελισάβετ επέβαινε στο μοιραίο τρένο που συγκρούστηκε στα Τέμπη ενώ ταξίδευε συχνά για Θεσσαλονίκη λόγω δουλειάς. Το βράδυ της Τρίτης η 26χρονη ταξίδευε με την τυφλή γάτα της, Νάμπια. Μάλιστα, η Νάμπια βρέθηκε νεκρή μέσα στη γατοφόρο της μακριά από το τρένο, αλλά δεν υπήρχε κανένα ίχνος της Ελισάβετ.

Η σορός της άτυχης σοπράνο ταυτοποιήθηκε με τη μέθοδο του DNA.

Την είδηση για την ταυτοποίηση της σορού της 26χρονης έκανε γνωστή η φίλη της, Αλεξία Κούβελα, η οποία από την πρώτη στιγμή έκανε έκκληση σε όποιον γνώριζε κάτι.

Σε ανάρτησή της, η Αλεξία Κούβελα έγραψε: «Η Ελισάβετ δυστυχώς δεν τα κατάφερε. Σας ευχαριστώ για όλη τη βοήθεια και στήριξη. Ελισάβετ μου σου εύχομαι να βρεις το ροζ σπίτι με την αυλή και το ντιζάιν με παλ χρώματα και καμπύλες και κρασιά και γουρουνάκια στη φάρμα σου, ακριβώς όπως είχαμε συζητήσει στην άλλη πλευρά. Θα μας λείψεις».

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις