Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

“Θα φωνάξω τη Χρυσή Αυγή” απείλησε καθηγητής τους μαθητές του!

“Θα φωνάξω τη Χρυσή Αυγή” απείλησε καθηγητής τους μαθητές του!

Το απίστευτο περιστατικό συνέβη στο 46ο Γυμνάσιο Αθηνών στα Εξάρχεια. Για το θέμα ενημερώθηκε σήμερα και η αρμόδια Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Αττικής.

Ο νεαρός καθηγητής είχε πριν περίπου 15 ημέρες ένα φραστικό επεισόδιο με τους μαθητές τους και όταν είδε πως δεν μπορούσε να τους επιβληθεί τους απείλησε πως θα καλέσει τη Χρυσή Αυγή.

Αμέσως το θέμα πηρε τεράστιες διαστάσεις. Oι μαθητές που ήταν παρόντες στο επεισόδιο, αλλοδαποί οι περισσότεροι πήγαν αμέσως στη διευθύντρια του σχολείου και διαμαρτυρήθηκαν έντονα λέγοντας πως δεν είναι δυνατον ένας καθηγητής να τους φοβερίζει οτι θα τους φέρει τη Χρυσή Αυγή επειδή διαφωνεί μαζί τους.

Στο συγκεκριμένο σχολείο οπως πρώτο έγραψε το vima.gr, οι 150 απο τους 260 μαθητές που φοιτούν είναι αλλοδαποί και ποτέ εως τώρα δεν είχε καταγραφεί ανάλογο περιστατικό.

Για αυτό το πολύ σοβαρό θέμα ενημερώθηκε σήμερα και επίσημα ο Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης Αττικής, Γιάννης Κουμέντος.

Oπως δήλωσαν στο Newsit συνεργάτες του κυρίου Κουμέντου “το περιστατικό αν και από το σχολείο θεωρείται λήξαν θα ερευνηθεί απο το Υπουργείο Παιδείας”.

Η διευθύντρια του σχολείου, προ τιμήν της ζήτησε συγγνώμη απο τους μαθητές και φροντισε να απομακρύνει τον καθηγητή από το συγκεκριμένο τμήμα.

Το πρόβλημα βέβαια δεν λύθηκε καθώς εξακολουθει να διδάσκει παιδιά ένας άνθρωπος που δεν αποδέχεται πως όλοι οι άνθρωποι ειμαστε ίσοι, διαφορετικοί μεν αλλά ίσοι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

“Το 50-60% της αστυνομίας μας υποστηρίζει”, λέει ο Παναγιώταρος της ΧΑ στο BBC και βλέπει…εμφύλιο!

WSJ: Η οργή δίνει πόντους στην Χρυσή Αυγή

Πάγκαλος: Εκτός νόμου η Χρυσή Αυγή! Και ο Χίτλερ, εκλεγμένος ήταν…

“Η Χρυσή Αυγή είναι στην πραγματικότητα “μαύρη νύχτα”! Άρθρο Μητροπολίτη!


Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε