Δευτέρα, 29 Απρ.
20oC Αθήνα

Πάγκαλος: Εκτός νόμου η Χρυσή Αυγή! Και ο Χίτλερ, εκλεγμένος ήταν…

Πάγκαλος: Εκτός νόμου η Χρυσή Αυγή! Και ο Χίτλερ, εκλεγμένος ήταν…

Να κηρυχθεί άμεσα παράνομη η Χρυσή Αυγή και όσοι «με πράξεις αμφισβητούν το πολίτευμα» ζήτησε ο Θόδωρος Πάγκαλος.

Το φαινόμενο Χρυσή Αυγή και τα όσα έχουν γίνει τις τελευταίες μέρες, εντός και εκτός Βουλής, δεν έμειναν ασχολίαστα από τον πρώην υπουργό. «Και ο Χίτλερ, εκλεγμένος στη Βουλή ήταν», είπε ο Θ. Πάγκαλος σε συνέντευξή του στον Βήμα FM, ενώ τάχθηκε υπέρ της άποψης πως η Χρυσή Αυγή πρέπει να τεθεί εκτός νόμου.

«Άμεση κήρυξη εκτός νόμου της Χρυσής Αυγής και όσων αμφισβητούν με πράξεις το πολίτευμα», ζήτησε ο Θ. Πάγκαλος.

«Υπήρχε στο παρελθόν η λογική ότι ξοδεύω το μέλλον αφειδώς, διότι δεν το πληρώνω. Το ελληνικό κράτος πρέπει να εισπράττει περισσότερα από ότι ξοδεύει», είπε ο κ. Πάγκαλος και τάχθηκε υπέρ του να «προσληφθεί» ιδιωτική εταιρία για να… συλλέξει τα χρωστούμενα!

«Να πάρουμε μια ιδιωτική εταιρία να εισπράξουν τα οφειλόμενα προς το δημόσιο και ας κρατήσουν ένα ποσοστό. Τεράστια ωφέλεια για το δημόσιο», είπε. Και εκτίμησε πως «πρέπει να ολοκληρώσουμε το πρόγραμμα για να επανέλθει η ομαλότητα στη χώρα».

Έστρεψε τα βέλη του και προς τους πολιτικούς με τη φράση: «όσο υπάρχει ο σταυρός προτίμησης θα αναδεικνύονται οι ψηφοθήρες, οι οποίοι ενδιαφέρονται μόνο για τον εαυτό τους».

Έθεσε ως Νο1 στόχο της εξωτερικής πολιτικής την ευρωπαϊκή ενοποίηση καθώς «το δικό μας συμφέρον είναι η εξασφάλισή μας μέσω της Ευρωπαϊκής ενοποίησης», ενώ χαρακτήρισε την κατάσταση στην Ευρώπη «στάσιμη, σε αδιέξοδο».

Δήλωσε δε «ικανοποιημένος που υπάρχει κυβέρνηση συνεργασίας. Διαφορετικά θα είχαμε χάος. Πάντοτε ήμουν υπέρ των κυβερνήσεων συνεργασίας».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αποθεώνει η Κου Κλουξ Κλαν τη Χρυσή Αυγή

Νέες απειλές του χρυσαυγίτη βουλευτή για το Χυτήριο – ΒΙΝΤΕΟ

Πάγκαλος: Μάλλον ο Guardian κάνει πλάκα στον Τσίπρα

Πάγκαλος-Τσίπρας: Μαζί τους… διορίσαμε!

Πάγκαλος: Αν η Χρυσή Αυγή είναι τα SS, τα παρδαλά στίφη του Τσίπρα είναι τα SA της Βαϊμάρης

Μάχη Πάγκαλου – Τζήμερου στο twitter!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε