Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

ΘΕΜΑ NEWSIT: O δρόμος της Αθήνας με τις απίστευτες προσφορές

ΘΕΜΑ NEWSIT: O δρόμος της Αθήνας με τις απίστευτες προσφορές

Μια απο τις πολλές περιοχές του κέντρου της Αθήνας δίπλα απο την οδό Ερμού βρίσκεται η οδός Αγίου Μάρκού

ένας πεζόδρομος με μικρά καταστήματα που με περίσιες προσφορές προσελκύουν αρκέτο κόσμο σε σχέση με την υπόλοιπη Αθήνα. 

Τα μαγαζιά αυτά αυξάνονται το τελευταίο χρονικό διάστημα προσελκύοντας έξυπνους καταναλωτές που συνεχίζουν να ψωνίζουν χωρίς να κάνουν εκπτώσεις στην ποιότητα αλλά και χωρίς να βάζουν βαθιά το χέρι στην τσέπη παρά την κακή ψυχολογία που επικρατεί στην αγορά. 

«Όλα δέκα ευρώ». «Όλα πέντε ευρώ». Επιγραφές στις βιτρίνες εμπορικών καταστημάτων στην Αθήνα, αλλά και σε άλλες ελληνικές πόλεις διαφημίζουν ρούχα και αξεσουάρ καλής ποιότητας τα οποία προσφέρονται σε εξαιρετικά χαμηλές τιμές.

Στις βιτρίνες των καταστημάτων υπάρχουν μεγάλα αυτοκόλητα που περιγράφουν τις γενναίες εκπτωσεις

Η περιοχή και τα γύρω στενά να δείχνουν μια διαφορετική εικόνα σε σχέση με το υπόλοιπο εμπορικό κέντρο απο κόσμο που έχει διάθεσει να ψωνίσει και να περπατήσει όλα τα δρομάκια, μήπως ανακαλύψει κάποιο απο τα μικρά καταστήματα που να ψωνίσει κάτι σε τιμή ευκαιρίας.

Η προσπάθεια των εμπόρων στο κέντρο της Αθήνας ξεκίνησε πριν από λίγο καιρό και έχει βρει ανταπόκριση, καθώς συμφωνά με τους καταναλωτές οι τιμές είναι άκρως δελεαστικές.
 
Οπως θα δείτε και στο βίντεο του NewsIt να μας μιλούν οι ιδιοι και προβλέπουν πως το όλοι καταστημάρχες οδηγούνται προς αυτή την κατέυθυνση. Στα καταστήματα με γυναικεία είδη μπορεί κανείς να βρει καλοκαιρινά ρούχα από 3 ευρώ, σακάκια από 15 ευρώ και βραδινά φορέματα με 13 ευρώ. Σημασία έχει, λένε οι έμποροι, να βγουν από την κρίση, γι’ αυτό και περιορίζουν κατά πολύ το κέρδος τους.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε