Πέμπτη, 28 Μαρ.
18oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Συγκλονιστικές αποκαλύψεις για τη νέα υπόθεση βιασμού ανήλικης

Καλλιθέα
Intime Αρχείο

Δεν πρόλαβε να περάσει μια εβδομάδα στη Θεσσαλονίκη κι άλλη μία υπόθεση με καταγγελίες για απόπειρα βιασμού ανήλικης από δύο νεαρούς άνδρες ήρθε στο φως της δημοσιότητας και συγκλονίζει.

Στη Θεσσαλονίκη οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ αργά το βράδυ της Κυριακής (27.12.2020) πέρασαν χειροπέδες σε δύο άτομα ηλικίας 22 και 25 ετών μετά από καταγγελία 15χρονης για απόπειρα βιασμού της, αλλά και για τη βιντεοσκόπηση της πράξης.

Όλα ξεκίνησαν γύρω στις 17:30 χθες το απόγευμα. Όταν οι δύο νεαροί συναντήθηκαν με την 15χρονη και μία ακόμα συνομήλικη φίλη της. Και οι τέσσερις πήγαν σε διαμέρισμα που διαμένει ο 22χρονος σε προάστιο της Θεσσαλονίκης. Εκεί η 15χρονη – όπως ανέφερε και η ίδια στους αστυνομικούς – ήρθε με τη συναίνεσή της σε σεξουαλική επαφή με τον 22χρονο, ο οποίος βιντεοσκόπησε με το κινητό του τηλέφωνο τη συνεύρεση. Η 15χρονη μετά τη σεξουαλική επαφή ζήτησε από τον 22χρονο να διαγράψει το βίντεο, αλλά αυτός αρνήθηκε και πήγε στην τουαλέτα.

Στη συνέχεια – όπως σημείωσε η ανήλικη – στο δωμάτιο μπήκε ο 25χρονος που της ζήτησε να έρθουν σε σεξουαλική επαφή. Όταν εκείνη αρνήθηκε, ο 25χρονος την απείλησε λέγοντάς της ότι θα βάλει άλλα άτομα να τη χτυπήσουν. Τότε η 15χρονη πήρε αμέσως τη φίλη της και έφυγαν από το σπίτι. «Όταν βγήκε ο… (σ.σ. αναφέρει το όνομα του 22χρονου) από το δωμάτιο πήγε απευθείας στο μπάνιο. Στη συνέχεια μπήκε στο δωμάτιο ο… (σ.σ. αναφέρει το όνομα του 25χρονου).

Θεσσαλονίκη: Καταγγελίες που σοκάρουν

«Κάθισαν εκεί για 10′ λεπτά και δεν ξέρω τι κάνανε. Μετά βγήκε η φίλη μου και ο… (σ.σ. 25χρονος )την έβριζε. Δεν ξέρω το λόγο που την έβριζε. Της είπε «θα δεις τί θα πάθεις π…», αναφέρει στην κατάθεσή της, που συμπεριλαμβάνεται μέσα στη δικογραφία, η φίλη της 15χρονης.

Στις 19:30 το απόγευμα της Κυριακής (27.12.2020) όλοι τους έφυγαν από το διαμέρισμα. Τότε η 15χρονη κάλεσε την αστυνομία και μετέφερε στον 22χρονο ότι ο φίλος του προσπάθησε να τη βιάσει.

Αφού οι δύο κοπέλες κατέθεσαν όλα τα παραπάνω στις αστυνομικές αρχές, αμέσως συνελήφθησαν ο 22χρονος και ο 25χρονος με τις κατηγορίες κατά περίσταση για απόπειρα βιασμού, παραγωγή πορνογραφικού υλικού. Επιπλέον σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών σε βάρος του 22χρονου, του 25χρoνου, αλλά και των δύο ανήλικων κοριτσιών, καθώς από κοινού διαπιστώθηκε ότι προέβησαν σε χρήση κάνναβης.

Θεσσαλονίκη: Η εκδοχή του 22χρονου

Από την πλευρά τους οι συγγενείς του 22χρονου μιλώντας στο newsit.gr δίνουν τη δική τους εκδοχή: «Ο αδερφός μου με την κοπέλα είχαν μια φιλική σχέση. Πήγαν στο σπίτι του. Μαζί τους πήγε κι ένας φίλος του αδερφού μου και μια φίλη της 15χρονης», λέει ο αδερφός του 22χρονου και συμπληρώνει: «Ο αδερφός μου με την 15χρονη βρέθηκαν ερωτικά στο ένα δωμάτιο με τη θέλησή της. Μάλιστα ζήτησε να την τραβήξει και βίντεο. Μετά έφυγαν από το σπίτι και η 15χρονη έκανε την καταγγελία. Δεν ξέρουμε γιατί το έκανε αυτό. Ο αδερφός μου έχει πάθει σοκ».

Σήμερα, Δευτέρα (28.12.2020) ο 22χρονος και ο 25χρονος οδηγήθηκαν στο πλαίσιο του αυτοφώρου στα δικαστήρια. Εκεί, αφού ορίστηκε τακτική δικάσιμος για τις 5 Ιανουαρίου 2021 αφέθηκαν ελεύθεροι.

Παράλληλα, όπως αναφέρει η νομική υπεράσπιση των κατηγορουμένων, ο εισαγγελέας άλλαξε κατηγορητήριο για την απόπειρα βιασμού αφού το μετέτρεψε σε απόπειρα παράνομης βίας.

Ρεπορτάζ: Άγγελος Λαμπίδης

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις