Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Τι καιρό θα κάνει το Σαββατοκύριακο και πως θα μπει η Μ.Εβδομάδα

Ο Διευθυντής του Εθνικού Μετεωρολογικού Κέντρου της ΕΜΥ, Αντώνης Λάλος, προβλέπει για το Νewsit τι καιρό θα κάνει την Κυριακή των Βαϊων και πως ξεκινά η Μεγάλη Εβδομάδα.

Ψύχρα κάνει σήμερα όλη τη χωρα. Μάλιστα το Κεντρικό Λιμεναρχείο Θεσσαλονίκης, προειδοποιεί με έκτακτη ανακοίνωση του για για εκδήλωση καταιγίδας στο Θερμαϊκό κόλπο, που θα συνοδεύεται από ισχυρούς ανέμους εντάσεως έως και 8 μποφόρ, κατά τις επόμενες ώρες. Από το απόγευμα όμως ο καιρος θα βελτιωθεί και οι άνεμοι θα εξασθενήσουν.

Σήμερα ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
Βαθμιαία στο Ιονιο και τα Ηπειρωτικά θα συννεφιάσει και αργα το απόγευμα στα Δυτικά θα βρέξει.Οι άνεμοι θα είναι ασθενείς αλλά αργότερα θα μεταβληθούν σε νότιους 4 εως 5 μποφορ και στο Ιόνιο τη νύχτα 6 μποφόρ.Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια απο ο έως 19 βαθμούς και στην υπόλοιπη χώρα από 5 έως 23 βαθμούς.

ΑΥΡΙΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΤΟΥ ΛΑΖΑΡΟΥ
Βροχερός θα είναι ο καιρός σε όλη τη χώρα με πιθανές χιονοπτώσεις στα βόρεια ορεινά ενώ καταιγίδες θα σημειωθούν στο Ιόνιο και τα ηπείρωτικά κυρίως μετά το μεσημέρι. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοι νοτιοανατολικοί 5 εως7 μποφορ και τοπικά στα νοτιονατολικά 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα μεταβληθεί σημαντικά και θα κινηθεί στα επίπεδα της Παρασκευής.

ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΩΝ ΒΑΪΩΝ
Τι βροχερό σκηνικό θα συνεχιστεί και την Κυριακή. Οι άνεμοι από τα δυτικά και βόρεια σταδιακά θα στραφούν σε βοριάδες και θα φτάσουν στο κεντρικό και βόρειο Αιγαίο τα 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση.

ΜΕΓΑΛΗ ΔΕΥΤΕΡΑ
Θα υπάρξει σταδιακή ύφεση των φαινομένων. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 3 εως 5 μποφόρ και στο Αγαίο 6 εως 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΘΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΜΑΣ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε