Τετάρτη, 24 Απρ.
20oC Αθήνα

Βεβαίωση μόνιμης κατοικίας από το Taxisnet για όσους θέλουν να επιστρέψουν 

Βεβαίωση μόνιμης κατοικίας από το Taxisnet για όσους θέλουν να επιστρέψουν 

ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ – TAXISNET: Η απαγόρευση κυκλοφορίας ήταν… σχεδόν ξαφνική, ωστόσο δεν είναι λίγοι αυτοί που βρίσκονται μακριά από την περιοχή της μόνιμης κατοικίας τους. Για να μπορέσουν να επιστρέψουν στην… έδρα τους, θα πρέπει να έχουν μαζί τους το ειδικό έντυπο Βεβαίωσης μόνιμης κατοικίας. 

ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ – ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΜΟΝΙΜΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ: Στο πλαίσιο των μέτρων για τον περιορισμό της πανδημίας του κορονοϊού, και για τη διευκόλυνση όσων η απαγόρευση κυκλοφορίας τους βρίσκει μακριά από την μόνιμη κατοικία τους, και θέλουν να επιστρέψουν στις οικίες τους, παρέχεται ψηφιακά από την Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ) ειδική Βεβαίωση Κατοικίας Ειδικής Χρήσης, ώστε να μπορούν να μεταβαίνουν στον τόπο κύριας κατοικίας τους.

Την βεβαίωση οι ενδιαφερόμενοι θα την βρουν και να την εκτυπώσουν κάνοντας κλικ ΕΔΩ.

Μπαίνοντας στο Taxisnet με τους κωδικούς σας, επιλέγετε “Βεβαίωση Κατοικίας Ειδικής Χρήσης” και στη συνέχεια εκτύπωση.  

Αξίζει να σημειωθεί ότι αποδεικτικό για την μόνιμη κατοικία αποτελεί και το εκκαθαριστικό σημείωμα από το Taxisnet.

Επίσης, όλοι οι άμεσα ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να θυμούνται ότι αν στο αυτοκίνητο επιβαίνει μη συγγενικό πρόσωπο πρώτου βαθμού, θα πρέπει να φορούν υποχρεωτικά μάσκα, καθώς σε άλλη περίπτωση θα πληρώσουν πρόστιμο από 150 ευρώ έκαστος, ενώ στο αυτοκίνητο επιτρέπεται μόνο ένας επιβάτης εκτός από τον οδηγό με εξαίρεση τα παιδιά.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις