Παρασκευή, 26 Απρ.
19oC Αθήνα

Βροχές, καταιγίδες, χιόνια και κρύο

Αλλάζει το σκηνικό του καιρού ενώ προβλέπεται πτώση της θερμοκρασίας μέχρι και 10 βαθμούς.

Κακοκαιρία σε όλη τη χώρα θα επικρατήσει την Κυριακή.

Πιο αναλυτικά

Σε Μακεδονία, Θράκη αναμένονται βροχές και καταιγίδες. Τα φαινόμενα κατά τόπους κυρίως στην ανατολική Μακεδονία- Θράκη θα είναι έντονα. Πρόσκαιρες χιονοπτώσεις το βράδυ στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 5 με 7 μποφόρ. Στα ανατολικά τις πρωινές ώρες νότιοι νοτιοδυτικοί 6 με 7 που σταδιακά θα γίνουν βόρειοι 6 με 8 μποφόρ.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 09 έως 19 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία θα είναι 4 με 6 βαθμούς χαμηλότερη.

Σε Νησιά Ιονίου, Ηπειρο, δυτική Στερεά και δυτική Πελοπόννησο αναμένονται νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες. Τα φαινόμενα κατά τόπους θα είναι έντονα.
Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 5 με 7 και στα νότια πρόσκαιρα δυτικοί 7 με 8 μποφόρ.
Η θερμοκρασία από 14 έως 22 βαθμούς Κελσίου. Στην Ηπειρο θα είναι 5 με 6 βαθμούς χαμηλότερη.

Σε Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια και ανατολική Πελοπόννησο αναμένονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και καταιγίδες ενώ τα φαινόμενα κατά τόπους θα είναι έντονα.
Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί 6 με 7 και στα ανατολικά και νότια 8 τοπικά 9 μποφόρ με γρήγορη εξασθένηση. Στα βόρεια βορειοδυτικοί 5 και σταδιακά 6 τοπικά 7 μποφόρ .
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί απο 14 έως 25 βαθμούς Κελσίου. Στη Θεσσαλία η μέγιστη θα είναι 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Ιδιος ο καιρός σε Κυκλάδες και Κρήτη οπου οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοδυτικοί 6 με 7 και στις Κυκλάδες και τη δυτική Κρήτη 8 τοπικά 9 μποφόρ με εξασθένηση τη νύχτα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 23 βαθμούς Κέλσιου. Τοπικά στη βόρεια Κρήτη έως 25 βαθμούς.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα οπου θα επικρατούν οι ίδιες καιρικές συνθήκες, οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοδυτικοί 7 με 9 μποφόρ, στρεφόμενοι τη νύχτα στα βόρεια σε βορειοανατολικούς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 25 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στην Αττική αναμένονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και καταιγίδες κατά περιόδους, που πιθανόν να είναι ισχυρές κυρίως μέχρι τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί 6 με 7 και πρόσκαιρα τοπικά 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη θα υπάρχουν νεφώσεις με τοπικές βροχές και καταιγίδες πιθανόν κατά περιόδους ισχυρές. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 5 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί απο 11 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

Διαβάστε αναλυτικά την πρόγνωση του καιρού ανα περιοχή στην ανανεωμένη σελίδα του NewsIT

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε