Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

Υψηλές θερμοκρασίες την Παρασκευή

Υψηλές θερμοκρασίες την Παρασκευή

Άνοδο της θερμοκρασίας προβλέπει η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία.

Πιο αναλυτικά:

Στην Μακεδονία και την Θράκη, ο καιρός προβλέπεται με αραιές νεφώσεις οι οποίες βαθμιαία θα πυκνώσουν και τις απογευματινές ώρες στη δυτική Μακεδονία και στα ορεινά των υπόλοιπων περιοχών θα σημειωθούν σποραδικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες.Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2 με 3 και στα ανατολικά νότιοι 4 μποφόρ.Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 31 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του Ιόνιου, την Ήπειρο, την δυτική Στερεά, και την  δυτική Πελοπόννησο, ο καιρός προβλέπεται με αραιές νεφώσεις οι οποίες βαθμιαία θα πυκνώσουν και αναμένεται να εκδηλωθούν πρόσκαιρες καταιγίδες τις μεσημβρινές και πρώτες απογευματινές ώρες στα ορεινά της ηπείρου και πιθανόν της δυτικής Στερεάς. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες.Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ.Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 31 βαθμούς Κελσίου.

Στην Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια, και την ανατολική Πελοπόννησο, ο καιρός προβλέπεται με αραιές νεφώσεις οι οποίες το μεσημέρι θα πυκνώσουν και είναι πιθανό να εκδηλωθούν σποραδικές καταιγίδες στα ορεινά της Θεσσαλίας τις απογευματινές ώρες.Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες.Οι ΄πανεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2 με 4 και στα νότια δυτικοί 5 τοπικά 6 μποφόρ.Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 33 και κατά τόπους 34 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη, ο καιρός προβλέπεται αρχικά αίθριος και από το μεσημέρι αραιές νεφώσεις κυρίως στις Κυκλάδες.Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 4 με 5 και στην Κρήτη τοπικά 6 μποφόρ.Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 29 βαθμούς Κελσίου. 

Στα νησιά ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα, ο καιρός προβλέπεται γενικά αίθριος και το απόγευμα αραιές νεφώσεις.ΟΙ άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 και στα νότια βορειοδυτικοί 5 τοπικά 6 μποφόρ.Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική. ο καιρός προβλέπεται με αραιές νεφώσεις που το απόγευμα πρόσκαιρα θα πυκνώσουν.Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 32 βαθμούς Κελσίου.     

Στην Θεσσαλονίκη, ο καιρός προβλέπεται με αραιές νεφώσεις οι οποίες βαθμιαία θα πυκνώσουν. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες.Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 30 βαθμούς Κελσίου. 
   

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε