Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

Ζέστη και την Κυριακή – Στους 29 βαθμούς το θερμόμετρο

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Μικρή άνοδος της θερμοκρασίας αναμένεται την Κυριακή ενώ στο νοτιοανατολικό Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 4-6 μποφόρ.

Πιο αναλυτικά

Σε  Μακεδονία, Θράκη το  μεσημέρι – απόγευμα θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και είναι πιθανόν να εκδηλωθούν μεμονωμένες καταιγίδες στα ορεινά της Μακεδονίας. οι άνεμοι θα πνεουν ασθενείς και τοπικά νότιοι 4 μποφόρ.
Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 28 βαθμούς.

Σε νησιά Ιονίου, Ηπειρο, δυτικη Στερεά, δυτική Πελοπόννησο το μεσημέρι – απόγευμα στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και είναι πιθανόν να εκδηλωθούν μεμονωμένες καταιγίδες στα ορεινά. οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και βαθμιαία στο Ιόνιο από νότιες διευθύνσεις 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 29 βαθμούς.

Σε Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια και ανατολική Πελοπόννησο το μεσημέρι – απόγευμα θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και είναι πιθανόν να εκδηλωθούν μεμονωμένες καταιγίδες στα  ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και η θερμοκρασία θα φτάσει τους 29 βαθμούς.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη ο καιρός θα είναι καλός με ασθενείς ανέμους και θερμοκρασία στους 23 βαθμούς.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα ο καιρός θα είναι επίσης καλός ενώ οι άνεμοι θα πνέουν στα βόρεια ασθενείς, στα νοτιά βορειοδυτικοί 5 με 6 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. Το θερμόμετρο δεν θα ξεπεράσει τους 23 βαθμούς.

Στην Αττική ο καιρός θα είναι καλός με ασθενείς ανέμους και θερμοκρασία στους 27. Στα παραθαλάσσια η μέγιστη θα είναι 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός θα είναι αιθριος, με ασθενείς ανέμους και θεμοκρασία στους 25.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε