Τρίτη, 19 Μαρ.
15oC Αθήνα

Καιρός: Έρχονται βροχές – Αναλυτική πρόγνωση

Καιρός
Φωτογραφία αρχείου Eurokinissi

Τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες επιφυλάσσει ο καιρός την Τετάρτη, αρχικά στο Ιόνιο και την Ήπειρο και βαθμιαία στη δυτική Στερεά, τη δυτική Πελοπόννησο και τη Μακεδονία.

Ο καιρός… αλλάζει. Μετά τις σποραδικές βροχές, τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν από το απόγευμα. Ευνοείται η μεταφορά σκόνης στα νότια. Άνεμοι από δυτικές διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία σε πτώση, κυρίως στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ 

Λίγες νεφώσεις που βαθμιαία στη Μακεδονία και από τα δυτικά θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και πιθανόν μεμονωμένες καταιγίδες. Τις πρωινές ώρες, η ορατότητα στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη θα είναι κατά τόπους περιορισμένη. Άνεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 και βαθμιαία νότιοι τοπικά 5 που από το βράδυ θα στραφούν σε δυτικούς μέχρι 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 17 έως 31 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία τοπικά 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη

ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ 

Καιρός: Στο Ιόνιο και την Ήπειρο νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Στα υπόλοιπα λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και καταιγίδες. Σταδιακή εξασθένηση των φαινομένων από το απόγευμα. Άνεμοι: Δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 4 και βαθμιαία τοπικά 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 17 έως 29 και κατά τόπους στα νότια έως 30 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο τοπικά η ελάχιστη 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Γενικά αίθριος. Παροδικές νεφώσεις με πιθανότητα τοπικών βροχών στα ορεινά της Θεσσαλίας τις απογευματινές ώρες. Άνεμοι: Από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 και βαθμιαία τοπικά 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 18 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ 

Καιρός: Γενικά αίθριος. Άνεμοι: Δυτικοί νοτιοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 22 έως 33 βαθμούς Κελσίου. Στις Κυκλάδες η μέγιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ 

Γενικά αίθριος. Άνεμοι: Στα βόρεια από νότιες διευθύνσεις 3 με 4 και βαθμιαία τοπικά 6 μποφόρ. Στα νότια από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 19 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

Καιρός Αθήνα

Καιρός: Γενικά αίθριος. Άνεμοι: Αρχικά μεταβλητοί 3 με 4 και βαθμιαία από δυτικές διευθύνσεις 4 με 6 μποφλορ. Θερμοκρασία: Από 20 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

Καιρός Θεσσαλονίκη

Καιρός: Λίγες νεφώσεις που μετά το μεσημέρι θα αυξηθούν και είναι πιθανό να σημειωθούν τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες, Άνεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 και βαθμιαία νότιοι που από το βράδυ θα στραφούν σε δυτικούς 5 με 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 19 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

Καιρός Τελευταίες ειδήσεις